PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Bass Breeze @ Beach Park, Mlékojedy - 01.07.2016

Publikováno 14.06.2016

Sluníčko, bar, koupání a večer párty? Po sérii klubových nocí vás Drumbassterds.cz Crew zve na jejich první letní drumandbassový mejdan v Beach Park Mlékojedy ! Bass Breeze se koná v pátek 1.července, vše to začne od 13:00 a stejně jako každý rok, bude se pařit až do ranních hodin!

Začátek mejdanu se rozjede v rytmu house, deep house a tech house music a v tom se budeme držet do 20 hodin. Následně zrychlíme a až do rána budou znít už jen lámaniny. Těšit se můžete celkem na 19 djs, z 6 různých crews, kteří si na vás přichystají to nejlepší ze svého repertoáru.

Reprospekt crew budou reprezentovat P.Dr, Cybi a Maart. Za Beatspot dorazí jejich parťáci Vircz a Mcquack, vlajku Souther Vision ponese Saym a Mouzl a za místní Bassuspect crew budou dělat bordel Ozy a Lu.d.key. Další hosté budou DJs Mill, Chuck, Aspire, Flyplender, Mersi, Zakilo a samozřejmě nebude chybět naše crew, ve složení Volume Plus, Skáčko, Feela a Pmdr.

Takhle nabušený line-up mluví asi za vše, takže se připravte na kvalitní hudbu, dokonalou atmosféru a party na kterou budete ještě dlouho vzpomínat!

www.facebook.com/events/1094711167246712

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama