PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DnB Plážovka v Mlékojedech

Publikováno 18.08.2019

Po roce se vracíme zpět na místo činu do Beach Parku Mlékojedy, abychom si užili předposlední prázdninový víkend a oslavili narozeniny dvou stěžejních postav naší crew. Pláž, bar, spousta zábavy a dobrá muzika, takhle nějak to bude vypadat příští pátek na Bass Breeze. No a na koho se můžeš těšit za mixem, kdo je o rok starší, nebo jak nejlépe se dostaneš na místo? To vše najdeš v následujícím článku

OSLAVENCI
Začněme po pořádku oslavenci, kterými jsou Volume Plus a Skáčko. Není zdvořilé prásknout jejich věk, ale věř, že dvacet už jim není. Jelikož však chlapci zrají jako víno, není to vůbec na škodu. Od Matouše se v jeho narozeninovém setu dočkáte rychlých a přesných mixů, který budou brutální kombinací mainstreamu a neurofunku s hromadou double dropů, prostě česká verze A.M.Cho, která tě dostane do kolen. Od Skačka se naopak dočkáme nějaké klasiky. Když se to vezme kolem a kolem, tak je vlastně Skáčko takový Mozart drum and bassu, technicky přesné mixy, výborná selekce a temnější basová linka především neurofunku s klasickým 90. junglem, prostě taková Skačkovina, které nikdy není dostatek.

GRATULANTI
Samozřejmě kluci nebudou sami, kdo se postaví za mix. Pěknou řádku gratulantů začneme představovat od naší crew. Tvrdý a poctivý neurofunk i z vlastní dílničky si pro vás připraví Houbass. Nadaný dj a producent, který nedávno vydal zremixovanou verzi EP 4 Reasons 2 Die, vám předvede svojí verzi pekla, ve které si produpete kecky. Druhým parťákem z crew je R-Flyer. Jeho tracky můžeš znát z labelu jako je Raving Panda, či Empire recording a není mu cizí žádný subžánr, takže v jeho setech můžeš slyšet vše od neurofunku přes mainstream až po liquid. Posledním členem naši crew, kterého budeš mít možnost slyšet na téhle párty, je Chombo. V jeho selekci nalezneme vše od starých prověřených tracků až po nejnovější produkci. A co ostaní gratulanti? Mladou krev scény budou zastupovat členové DBear Records, konkrétně její zakladatel John Simon a s ním nadaný kolega dj Morphose. Další dva djs pocházejí z Reprospekt crew. Prvním je P.Dr, kterého kromě výše zmíněné crew můžeš znát ještě například z projektu Southern Vision a druhým je Maart, zakladatel Reprospekt crew. Úplně posledním, kdo si střihne na Bass Breeze set je dvojice Ozy & Ludkey. Kluky jistě znáš z našeho mejdanu Double Trouble, kde pravidelně rozjíždějí horní stage.

AKTIVITY & KEMP
Být vámi, rozhodně bych se nebál přijet už odpoledne na příjemnou koupačku, pivečko na pláži nebo posezení na terásce. Kdo je však aktivnější povahy najde zde beach volejbalové hřiště, lezeckou stěnu, či skatepark arénu. Takže jak sami vidíte, je zde dost možností co přes den dělat a pokud nebudete chtít jet domu časně ráno řešením by mohl být kemp, kde sice mají chatky, ale jako jistotu bych volil stan.

TIMETABLE
16:00 - 18:00 ALL DJS B2B
18:00 - 19:00 OZY & LUDKEY
19:00 - 20:00 P.DR
20:00 - 21:00 MORPHOSE
21:00 - 22:00 I-MOD & SPARK
22:00 - 23:00 JOHN SIMON
23:00 - 00:30 SKÁČKO b2b MAART
00:30 - 02:00 VOLUME PLUS
02:00 - 03:00 HOUBASS
03:00 - 04:00 R-FLYER
04:00 - 05:00 CHOMBO

DOPRAVA
Jako nejsnadnější transport se jeví auto a tady pro vás mám dvě rady. Parkujte na parkovišti naproti Beach Parku a ne podél cesty do Mlékojed, protože jinak dopadnete, jak Houbass, který skoro každý týden nahazuje na Instagram a Facebook novou pokutu. Navíc parkoviště je zadarmo, takže žádný auta podél cesty. Druhá rada je pro odjezd při kterém si dávejte pozor a buďte si stoprocentně jistí, že můžete řídit. Není nic neobvyklého, že v Tišicích v sobotu ráno chytají policajti a nechcete mít s nimi přece problémy. Kromě auta se sem dostanete i vlakem, jak z Hlavního nádraží, tak i z Masarykova nádraží, do stanice jsou Tišice. Poslední možností je autobusem z Ládví do Neratovic a následně pěšky, ovšem při této variantě se docela projdete.

Mejdan začne v 16:00, končit budeme v 5 ráno a vstup bude do 21:00 za 70czk a poté za 90czk. Už se na vás moc těšíme a doufáme, že se vidíme na pláži v co největším počtu.

www.facebook.com/events/588476938315836

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama