PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Bassmatico On Tour @ Cloud, Litoměřice - 17.02.2017

Publikováno 12.02.2017

Rezidentní noc Philip Tbc se tentokráte dá do pohybu a z Crossu v Praze se přesune do krásného nového a prostorného klubu Cloud v Litoměřicích. Zvuk a světelná show budou topová a stejně tak i line-up. Nevozíme žádná otřepaná jména která tu již 1000x hrála a nikdo na ně neni zvědavý. Přinášíme vám čerstvé a neoposlouchané producenty a djs, mladou krev, která má spoustu energie a nápadů a také ji umí přenést na Vás - naše publikum.

SUBTENTION
Připravte se na čerstvou a zabijáckou DNB smrštˇ v podání mladičkého, ale extra talentovaného producenta Subtension, kterému se za velice krátkou dobu podařilo vypracovat z neznámého mladíka na respektovanou osobnost světové drum&bassové scény. Jeho tracky vychází na respektovaných labelech Critical Music, C4C rec., Renegade Hardware či Medschool a spolupracuje se světově proslulými jmény jako např. Hybris či Cern. V neposlední řadě jeho tracky hraje mimo jiné třeba Noisia a spousta dalších světových dnb es.

PHILIP TBC
Další kdo vás potěší svými tracky a skillz bude legenda DNB scény, mistr scratche a turntablismu, našemu publiku dobře známý a lety proveřený Philip Tbc.
. Ten za svoji 18-letou DJ/producentskou kariérou stačil projít snad všemy hudebními styly, vypracovat si skvělé DJ-skillz a vytříbenou selekci a ne náhodou ho jeho fanoušci nazývají hudební chameleon. V DNB branži pro něj dělali remixy taková extrajména jako například Btk, Mindscape, Chris:Su, N3gus, Forbidden Society nebo Topspin. Track Galactic v remixu od Btk dokonce vyhral v anketě Czech Drum&Bass Awards jako nejlepší track roku, on sám vyhrál ve stejné anketě v kategorii dnb producent roku a album roku v ankete Dance Music Awards!!! Jeho selekce začíná u oldschool dnb přes reggaejungle, liquid přes neurofunk az po hardcore. Jeho vlastní produkce se pohybuje mezi různými tempy a styly od experimentálního downtempa, přes rovné beaty po dnb. Na svých albech spolupracoval s rappery a zpěváky z celého světa od New York/Brooklyn po Londýn či Jihoafrickou republiku. Na několika skladbách s ním také spolupracovala dvorní zpěvačka London Electricity, okouzlující Elsa Esmeralda či hvězda bulharského elektroswingu a breakbeatu zpěvačka se sametovým hlasem Desy. Pro milovníky rovných beatů doporučujeme zkontrolovat jeho nový projekt Filip Foreigner a ti co mají radši deepovější polohu a tempo 140 bpm jeho projekt Slippery Jack. S tímhle dj-em/producentem se na parketu rozhodně nudit nebudete.

HOUBASS
Dj a producent z Mnichova Hradiště, sídlící v Praze. Když se v mládí rozhodoval co dál dělat, drum&bass pro něj byl jasnou volbou. Po několika letech vymetání mejdanů to už nevydržel a v roce 2012 se sám vrhá za mix.
Následuje pár týdnů domácího hraní tvrdých bassline a když už to doma nemůže nikdo vydržet, vyženou Houbasse do lokálního klubu Velkej Cajk.Poté společně s několika přáteli zakládá crew Hustej Nazef, s kterou vymetá kluby napříč středními a severními Čechami.
Mezitím zkoumá, jak dnb vlastně vzniká a jak se skládá, po čase se tak vrhá do tajů hudební produkce a po několika prvotinách přichází v únoru 2016 se svým debut EP Public Control. Houbass se snaží vrýt do paměti posluchačů jako synonymum tvrdého dnb, takže od něj žádné zpívánky nečekejte. Zákrok na vaší hemisféře provede rychle a bezbolestně.

SUPPORT
Line-up doplní dj Wash z legendární T2B crew a Saym ze Southern Vision.

www.facebook.com/events/368282323528385

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama