PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Basstardí Novinky

Publikováno 04.11.2018

Jelikož prázdniny a celkově letní měsíce byly docela dost hektické, nedostávalo se na naše pravidelné reporty. Podzim však již začal úřadovat a proto by bylo záhodno obnovit naše souhrnné zprávy z Crew, protože se dělo, děje a bude dít spousta zajímavých věci.

Začneme jako vždy s párty které se odehráli (a že jich nebylo málo). Někde se zadařilo lépe, někde hůře, ovšem jednu by to chtělo určitě vypíchnout, protože Double Trouble nikdy nezklame. Již 31. díl této klubovky z pražského Cross Clubu byl mejdan, který jsme si s celou crew i našimi hosty moc užili a doufáme, že stejně jak to cítíme my, máte i vy skvělý zážitek z celé akce, kterou pro vás s láskou připravujeme. Zároveň by se hodilo vás pozvat i na další díl, jenž proběhne už v listopadu a to z docela našlapaným line-upem, kde se na naši horní stage představí v hlavní roli tři jména, z nichž jedno bude zastupovat naši crew. Mind Theory (NL) a Bobby (FR), které můžete znát ze společného tracku Take Control v němž se objevil i náš stájový kolega Lifesize MC.  To jsou lákadla listopadové edice Double Trouble, na kterou by sis měl rozhodně udělat čas. A co dále pro tebe připravujeme? No není toho málo a určitě se můžeš těšit na pokračovaní zavedených akciček, jako je Drum Bounce, Volume Plus Invites, či na spolupráci se slovenskými Bassemenťaky, které brzy navštívíme v jejich slovenské domovině. Dále by tvé pozornosti neměl uniknout ani koncept Raving Panda Night, který sem přiveze zajímavá jména z tohoto labelu a za kterým stojí R-Flyer, který sám na Pandě vydává některé své tracky.



Tímto se dostáváme k další části našeho souhrnu a to, že nezahalíme ani na producentské frontě. R-Flyer se po odmlce znovu hlásí o slovo a to na výše zmiňované Raving Pandě. Na albu The Revenge přispěl jedním remixem a zároveň byl jeden jeho track zremixován. Zároveň by mu na stejném labelu měl vyjít v prosinci track, pod který je podepsán spolu s Houbassem. Avšak kluci mají i hodně rozdělaných věcí, takže bych se o jejich budoucnost vůbec nebál a jenom čekal s čím nás mile překvapí příště. I Lifesize nezahálel a proto jsme se dočkali pokračovaní spolupráce s Tobaxem, která vyústila v song s pojmenováním Sacrifice. Giles je však stále v jednom kole, takže další tracky na sebe nenechají dlouho čekat. No a abych tuto část zakončil pořádnou peckou položím vám jednoduchou otázku. Jak moc jste si jisti, že Volume Plus je jenom dj? Počkejte si nějaký čas a myslím, že hodně z vás bude mile překvapeno.



Párty a tracky jsme probrali. Poslední téma u něhož bych se rád zastavil je Bassterdstudio. Někteří z vás již jistě zaregistrovali, že Studio bylo nějakou dobu mimo provoz kvůli stěhovaní. Vlastně stěhovaní byla ta snadnější část, protože převést něco z bodu A do bodu B není zas tak komplikované. Ovšem kámen úrazu dorazil s úpravou prostor pro samotné Studio. Musíme říct, že věci které se jeví jednoduše, bývají ty nejtěžší. Hodinu stojíš a přemýšlíš, jak by to bylo nejlepší a potom u samotné práce strávíš pár minut. Zde patří největší respekt Volumákovi, který na Studiu provedl nejvíce práce. Ovšem ani na Houbasse s Chombem by jsme neměli zapomínat ( i když u druhého jmenovaného ta pomoc někdy vypadala jako rafinovaná sabotáž). Nakonec se však zadařilo a studio by mělo být v nejbližší době znovu zprovozněno. Podrobnější informace budou k Bassterdstudio zveřejněny brzy, jak na FB, tak na našich stránkách.

Bylo toho hodně a ještě nás toho spolu spoustu čeká. Takže rozhodně sleduj naše FB, Instagram či web a dozvídej se nejnovější věci jako první. Díky moc všem za vaši podporu a vidíme se na mejdanu, v Bassterdstudiu nebo někde úplně jinde.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama