PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Červnový Basstardí report

Publikováno 09.07.2018

Předešlý měsíc to začalo a dnes to pokračuje. Aneb souhrn všech událostí minulých i nadcházejících v 
naší crew. Rozhodně bylo z čeho vybírat a tak se nyní nenech rušit a v klidu si přečti Basstardí report.

Čím jiným začít než party, co se odehráli. Každý z nás si užíval příjemného červnového počasí na nezpočtě mejdanů, ale zde bychom chtěli vzpomenout předevšim na dva. První akcí je znovu obnovený projekt Drumbox v pražském clubu Storm, který naše crew připravovala společně se slovenskou formací Bassement. Nepozvali jsme si nikoho menšího než žijící legendu Cyantifica, který předvedl své nové tracky z desky Bloodline. Byla to super párty, kterou jsme si mega užili, ať už jde o hraní nebo chill odpoledne z muzikou a grillováním na zahrádce Stormu. Díky moc všem lidem, kteří dorazili užít si pořádné řádění. Druhou akcičkou o které jsem chtěl prohodit pár slov je Double Trouble. Jo jasně, vím že proběhl už v květnu, ale my jsme si pro vás připravili menší překvapení s kterým jsme vyšli ven až v červnu a proto je dobré ho zde zmínit. Přesněji se jedná o rozhovory s hlavními headlinery Distunem a Edlanem.

Tak když už jsme probrali mejdany, které už se odehráli je třeba připomenout i ty nadcházející. Aby jsme však nezahlcovali stránku vybrali jsme pro vás jenom menší nástřel ( zbytek najdete v partylistu)).První akcí co do termínu konání je slovenský Bassement festival, kde bude mít naše crew vlastní stage. Těšit se můžeš na taková jména, jako je Tantrum Desire, Erb n Dub, L Plus, Bifidus Aktif či naše stájové djs Volume Plus, Houbasse a R-Flyera. Samozřejmostí je, že za majkem uslyšíš nezaměnitelný hlas Lifesize MC a na saxík nás doprovodí Mário Belák. Což spolu s historickými prostorami pevnosti Komárno dělá Bassement festival událostí, která rozhodně stojí za návštěvu. Další party v pořadí bude Free DNB Kombat v pražském klubu Storm. Jedná se o koncept battlů dvou crew ze kterých vyjde vítěz. S námi zde budeš moci poslechnout  partičku Basscoffee, jenž za to rozhodně stojí. Jinak velké poděkování patří vám fanouškům , kteří nám poslali hlas v kvalifikačním kole. Děkujeme a moc si toho vážíme. No a do třetice všeho dobrého. Což neznamená nic jiného, že by si se měl těšit na červencovou edici Drumbounce v Crossu, kde se představí jedno velmi zajímavé jméno ze zahraničí. Proto sleduj naše kanály, ať první víš kdo to bude.

Ani Bassterd eshop nezahálel. Někteří z vás již postřehli, že se nám rozrostla naše nabídka na shopu. Jmenovitě máme nové motivy triček DNBrains a hlavně poprvé i vlastní mikiny, které jsou také s motivem DNBrain. Oboje zboží nalezneš, jak v pánském, tak dámském provedení. Takže checkuj shop a stylově se ohákni na léto.

Co se našeho youtube kanálu týče i zde nastal pohyb. Kromě nových tracků a setu, jde zde i aftermovie z Double Trouble. Co se týče tracků, které vyšli. Jsou zde dva. První je od Furious Freaks ve spolupráci s členem naši crew Houbassem s názvem Timeless. Druhý je od producenta MVRK a jmenuje se Enrgizer. Obě dvě mega našlaplé pecky, které se vyplatí pustit do uší. Avšak jestli tě čeká dlouhá cesta autem a nemáš co poslouchat či máš radši sety než jednotlivé pecky v mobilu, vřele ti doporučuji náš guest mix, který pro nás nahrál Cockroach.

No a jak vás dále navnadit? Jednoduše, sleduj naše FB stránky, Twitter, Instagram či Youtube kanál a těš se co dalšího ti přineseme za zážitky.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama