PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

BassterdStudio “Streetwear shop & Dj Room” @ Čajkovského 22 - Praha 3 - Žižkov

Publikováno 21.06.2016

Naší crew většina z vás zná, nebo o nás aspoň slyšela, ovšem pro ty kteří neví kdo jsme se radši představíme.

Jsme pražská banda složená z djs - Volume Plus, Skáčko, Feela, Pmdr a Chuck, pořádáme drumandbassové mejdany, pokosili jsme několik cen v dnb awards a teď jsme se rozhodli udělat další krok vpřed, kterým bylo otevření multifunkčního prostoru - BassterdStudio. To se nachází na Žižkově, v ulici Čajkovského 22 a na těchto 36m2 naleznete shop s oblečením + doplňky od různých crews a hlavně dj room kam si může každý přijít potrénovat na profi technice, nahrát set / video set. Stačí si jen rezervovat termín, čas a my vám rádi na místě vše vysvětlíme a poradíme.

CD PLAYERY:
2x PIONEER CDJ 2000 NEXUS
1x PIONEER CDJ 900 NEXUS
2x PIONEER CDJ 1000 MK3

GRAMOFONY:
2x TECHNICS 1210 MKII

MIXPULT:
1x PIONEER DJM 800

ODPOSLECHY:
2x ADAM AUDIO F5

KAMERA:
1x GOPRO HERO 4

BassterdStudio ovšem nebude fungovat jen jako obchod a zkušebna. Plánujeme v brzké době spustit BassterdStream, kde budeme vysílat pravidelné video session (nejen dnb) s hosty a hrát vám tak až do “obývaku” + bychom časem rádi spustili i BassterdSchool a začali vyučovat začínající djs.

Otevření studia se uskutečnilo 6.6.2016 a od té doby se u nás hraje každý den, tak doražte mrknout a přesvědčte se o jeho kvalitě na vlastní kůži. Otevřeno je každý den od 10:00 - 22:00 dle domluvy.

Více informací naleznete ZDE nebo na facebooku BassterdStudio :)

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama