PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Březen, na Invites vlezem

Publikováno 05.03.2019

Suchý únor máme úspěšně za sebou a pomalu se nám začíná ozývat jaro. Teplejší počasí, delší den při kterém si můžeme užít více světla, holky začínají nosit sukně, prostě samé pozitivní zprávy. Jednou z nich je pokračování mejdanu Volume Plus Invites v Crossu, kde bude hostovat FeFe, z všemi dobře známé kapely N.O.H.A.

Pro ty kteří ještě nevědí o co se jedná, dovolím si lehké shrnutí. Celonoční pařba v režii jednoho z nejlepších českých djs, jímž bezpochyby Volume Plus je a k tomu jeden pečlivě vybraný host, kterého si Matouš proklepne ze všech stran. Těšit se můžeš, jak na samostatné sety, tak i společné b2b.

Od Volumáka se jistě dočkáš jeho nenapodobitelných double dropu, diskáren s neurem, technicky přesných mixů a energie jenž tě vtáhne na parket ani nebudeš vědět jak. Avšak večer je dlouhý a proto i od něj uslyšíte některé nečekané věci. Jak sám říká: Invites je mejdan, kde si projdu celý svůj playlist a vždy objevím pár zapomenutých skvostů. Ale abychom pořád nemluvili jenom o Matoušovi, je načase představit si hosta, který s ním tuto zabijárnu podstoupí. Teď by měla nastat salva superlativu, ale k tomuto djovi jsou asi i zbytečné, protože jeho sety mluví samy za sebe. Dámy a pánové hostem březnového dílu Volume Plus Invites bude FeFe.

FEFE
Rodák z Chodova v západních Čechách, který ovšem svojí kariéru za mixem zahajuje až po přestěhování do Ústí nad Labem v roce 2007, kdy společně s Channzee zakládají crew Basscoffee. Dalším milníkem ve FeFeho životopise je rok 2016, kdy se stává členem Universal Swing Brothers a následně djem multižánrové kapely N.O.H.A, jenž je stálicí evropské hudební scény. FeFeho sety jsou naprosto jedinečné a to především díky neotřelé selekci tracků, kombinované s jeho přesným mixováním, scratchováním a prolínáním různých žánrů, to celé doplněné nezaměnitelným a veselým vystoupením.

Takže, tento čtvrtek si zapiš do kalendáře a doraž prošlapat kecky na Volume Plus Invites v Crossu!

www.facebook.com/events/2218492488401391

via Chombo

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama