PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Čtvrtek ve znamení drum&bassu

Publikováno 12.06.2018

Volume Plus. Cross. Jeden host. Už jenom při napsaní těchto pár slov Vám jistě došlo "vo co go".Aneb vrací se nám oblíbená čtvrteční akce Volume Plus Invites do pražského klubu Cross.A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš sekat rychleji než gilotina a zahraje zrovna tobě tvuj oblíbený track?A kdo vlastně bude jeho host při této party?

Jak jistě už všichni víte Volume Plus Invites v Crossu je zavedenou párty, kde můžeme slyšet, jak nejnovější dnb track,tak i staré pecky, které jste neslyšeli ani nepamatujete v podaní jednoho z nejlepších českých DJ. Avšak, aby nám Matoušza pultem neumřel vyčerpaním, vždy si pozve jednoho hosta, který mu pomuže za mixem vytvořit nezapomenutelný zažitek pro Váš posluchače. Těšit se můžeme jak na samostatnou jízdu Matouše a jeho hosta tak i na nekompromisní b2b. Celovečerní nalož DNB už čeká jenom na tebe! Tento čtvrtek Matouš pozval svého nového kolegu z Drumbassterds crew a mladého začínajícího Dj Chomba.

CHOMBO
Radek je mladý začínající Dj z Prahy s láskou k DNB. Začátky byly skoro stejné jako u všech. Díky kamarádům ze školy objevuje kouzlo zlomeného beatu a začíná navštěvovat své první akce. V několika následujících letech prošlape kecky na většině DNB akcí v Praze. V roce 2017 poprvé stoupá za playery a zjišťuje, že hraní je skvělý relax. Postupem času se do toho více a více zažírá, až v roce 2018 vykrystalizuje rozhodnutí posunout se dál a postavit se za mix před lidmi. Radek není ortodoxní vyznavač jednoho stylu a spíše si vybírá tracky napříč celým drumcovým spektrem. Avšak nejvíce inklinuje k staršímu mainstremu a celkově melodičtějším věcem. Mezi jeho oblíbené interprety patří Ed Solo, Deekline, Delta Heavy, Tantrum Desire, The Prototypes či Camo and Krooked.

Takže pokud nevíš co s čtvrtečním večerem doraž podpořit kluky do Crossu na celonoční jízdu.

www.facebook.com/events/594526870927906

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama