PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Czech Drum & Bass Awards 2016

Publikováno 02.04.2017

Druhé kolo hlasování v anketě Czech Drum & Bass Awards 2016 je v plném proudu a my vám tímto chceme s obrovskou radostí a pokorou oznámit hned několik veselých zpráv.

Mezi ty nejvíce pozitivní zprávy patří, že naše crew byla nominována v kategorii ,,Crew roku,,. Minulý rok jsme opravdu makali, rozjeli BassterdStudio, e-shop, a objeli snad všechny mejdany v ČR. O to více jsme rádi že jste nás v hlasování podpořili a tím nás tak i motivovali dále makat.

Crew rokuDále se 3 naši členové Volume Plus, Houbass a Pmdr dostali mezi 12 nominovaných DJs v kategorii ,,DJ roku,, a Houbass přihodil ještě ,,Objev roku,,. Co na to říct? Jste prostě nejlepší a máte u nás neskutečný díky za podporu!

Dj rokuDouble Trouble děláme společně s Liquidnb crew již pěknou řádku let a objevit se v nominaci ,,Klubová noc roku,, je pro nás nádherná demostrace toho, že svou práci děláme dobře. Jako bonus jsme si všimli že 3 z 5 nominovaných producentů v kategorii ,,Světový objevu roku,, jsou právě headlineři z naší párty. Jsme opravdu rádi že vás naše práce baví a ať už dopadne hlasování jakkoliv, tak jedna věc je jasná. Máme motivaci do dalšího roku a rozhodně o nás ještě uslyšíte.

Klubová noc rokuA aby toho nebylo málo, tak náš nejčerstvější člen Lifesize MC, byl nominován v kategorii ,,MC roku,, společně se jmény jako jsou: Harry Shotta, Copa, Kryptomedic, a Nuklear!

MC rokuDruhé kolo hlasování probíhá do 12.dubna a 23.dubna proběhne slavnostní vyhlášení výsledků a následná after party v sále pražského klubu Lucerna. Těšit se můžete na DJs: Rido, A-Cray, Hybris, Counterstrike, Akira, Volume Plus, N:Force, Elwira, Mellifera a další.

Czech Drum&Bass Awards je neziskový projekt a pokud rád podpoříš dobrou věc a dění na scéně, múžeš organizátory podpořit na startovači.

HLASUJ:
http://awards.dnbportal.com

PODPOŘ: 
https://startovac.cz/projekty/dnb-awards-2016

UDÁLOST:
www.facebook.com/events/257666511350511

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama