PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Czech Drum&Bass Awards 2015 @ Lucerna, Praha - 28.2.2016

Publikováno 04.03.2016

Právě začalo druhé kolo oficiální nezávislé anketa mapující drumandbassovou scénu a nejúspěšnější projekty za uplynulý rok. Hlasujte pro své favority, aby výsledky byly co nejobjektivnější.

Pravidelná každoroční anketa o nejpopulárnější osobnosti a projekty na české (i světové) drum & bassové scéně. V letošním roce s mírně pozměněným systémem hlasování - hlasovat se bude ve dvou kolech, první kolo je nominační, po jeho ukončení budou z došlých hlasů stanoveny výsledky a sestaveny zkrácené seznamy kandidátů na ocenění v každé kategorii - pro ně bude následně možno hlasovat v rámci kola druhého, které bude určující z hlediska finálních výsledků celé ankety. Odkaz na hlasovací formulář bude zveřejněn na zdi události v neděli, 28. února 2016.

Naše crew byla nominována celkem ve 3 kategoriích a to:
CREW ROKU - Drumbassterds
PARTY ROKU - Double Trouble
DJ ROKU - Volume Plus

Pravidla pro účastníky/interprety:

1) Je zakázáno spamovat zeď události odkazy na fanstránky svých projektů či svou tvorbu s žádostí o hlasy. V případě porušení tohoto pravidla může dojít k vyloučení z ankety.
2) Na zeď události taktéž není povoleno přispívat jménem své fanstránky, v případě porušení hrozí stejný postih jako u prvního bodu.

Pravidla hlasování:

1) Každý hlasující má právo na jeden hlas v každé kategorii. 
2) Hlasuje se prostřednictvím tohoto hlasovacího formuláře. Hlasující vybere jméno či název ze seznamu voleb dostupného u každé jednotlivé kategorie. Volby jsou řazeny abecedně. 
3) Hlasující má právo nevyužít možnosti hlasovat v jakékoliv z vypsaných kategorií.
4) Hlasující má povinnost na konci formuláře vyplnit základní kontaktní údaje. V případě jejich nevyplnění není možné formulář odeslat, tudíž ani hlas započítat.
5) V případě zjištění podvodných hlasů se tyto nebudou započítávat. Pokud by tyto hlasy výrazně zvýhodňovaly některého z interpretů, může to vést až k jeho vyloučení z ankety.
6) Hlasování v prvním kole bude probíhat od neděle, 14. února, do pátku, 26. února (12:00). Pro druhé kolo hlasování bude vytvořen nový formulář.
7) Hlasování v druhém kole bude probíhat od neděle, 28. února, do pátku, 11. března (12:00). Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne v Lucerně v neděli, 13. března.

Děkujeme vám všem za support a už teď se těšíme na další mejdany!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama