PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Správná konstelace hvězd se blíží

Publikováno 09.07.2019

V pražskym Crossu to žije i přes léto a již tenhle pátek se hlavní stage rozhýbe do rytmu dnb a spodní stage do rytmu tech-housu. Nás bude  zajímat především hlavní stage, kde se můžeš těšit na vystoupení Treie a spousty kvalitního supportu. A co ty dorazíš na Deorbital night?

TREI (NZ)
Novozélandský dj a producent Trei, patří již pěknou řádku let mezi drum and bassové stálice. Za tu dobu vytvořil mnoho tracků, které mu vyšli na světoznámých labelech jako je Viper, Shogun, či Technique, což jsou jména kterými se ne každý producent může pochlubit. Stejně tak jako spolupráci se svými kolegy The Upbeats nebo State of Mind. Ale dost vypisovaní všech jeho zářezů, protože to bychom mohli dělat do nekonečna. Radši si pojďme říct, co můžeme čekat od jeho setu. Rychlost, přesnost a mixy, který ti urvou koule. Přesně takto vypadají vystoupení Treie, v kterých nejčastěji uslyšíš kombinaci mainstreamu a neurofunku. Zábava od prvního až do posledního tracku. Nebyla by škoda to nezažít na vlastní uši?

CZ SUPPORT
Jako prvního je třeba zmínit našeho velkého šefa Volume Plus. Ten se představí dokonce na obou stagich. Na horní si střihne svůj typický drum and bassový set plný double dropu, prokládaných třetím kanálem s převahou mainstreamu a neurofunku. Dole se potom trošku uklidní a předvede nám svojí tech-house selekci. Dalším projektem, který tě potěší jsou chlapci z Furious Freaks. Čtveřice djs a producentů z Prahy, kteří už se pár let pohybují na scéně. Kluci nemají žádný vyhraněný subžánr a proto tě vždy mají čím překvapit. Moravský patriot Deltaphoenix vystoupí v b2b setu s Gloomem. Kluci jsou známí především v Olomouci, kde pořádají pravidelně mejdany v klubu Varna. Jsou sehraní tak jako málo kdo a jejich nadupaný set by sis neměl nechat ujít. Dj Mersi bude dalším, kdo tě zavede do víru drum and bassu. Jeho sety jsou energetické, technický přesné a nápadité, což znamená jediné a to další set na kterém by si neměl chybět. Jediná dáma, kterou přivítáme na Deorbitalu je skoro už legenda za gramofony. Kan-Jacca, jedna z nejdéle působících dám za mixem v naší krásné republice. Hraní na vinyly v jejím podání vypadá jako nejsnadnější věc na světě (ale opravdu jenom vypadá). Posledním koho si z drum and bassové stage představíme je dj a člen DBear Records Morphose. Mladý a nadaný, to je to co jo vystihuje. I přes krátkou dobu působení jsou jeho sety zábavné a nejčastěji v nich uslyšíme mainstream, neurofunku, avšak ani takového liquidu se nebojí.

DRUM&BASS TIMETABLE:
21:00 - 22:00 MORPHOSE
22:00 - 23:00 FURIOUS FREAKS
23:00 - 00:00 KAN-JACCA
00:00 - 01:30 BICMAN & VITTO
01:30 - 03:00 TREI (NZ)
03:00 - 04:00 MERSI
04:00 - 05:30 DELTAPHOENIX & GLOOM
05:30 - 06:30 VOLUME PLUS
06:30 - 08:00 MORPHOSE B2B VOLUME PLUS

TECH-HOUSE
Tímto by jsme měli horní stage uzavřenou a přesuneme se dolu, kde se můžeš těšit na tech-house. Kromě již výše zmiňovaného Volumáka tě dole čekají Darkroom djs ve složení Marvelous Bey, Jhns a Dansi, takže o zábavu bude postaráno i zde. Jinak doufáme, že vyslyšíš volání dobré muziky a dovolíš v pátek s přáteli do Crossu.

TECH-HOUSE TIMETABLE:
21:00 - 03:00 DARKROOM DJS
03:00 - 05:00 VOLUME PLUS

No a aby se to udělalo trošku příjemnější pro tvoji peněženku, tak do 22:00 je vstup zadara a po 22:00 za 150kč. Takže se vyplatí přijít včas, ušetřit za vstup a dát si o pár pivek víc na baru.

www.facebook.com/events/343382732995983

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama