PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DIY Karneval & DNB Fire

Publikováno 10.09.2019

Už tuhle sobotu se po roce do ulic matičky Prahy vrací pestrobarevný průvod DIY Karneval, tentokrát s podtitulem „Make music, not weapons.“ Při tom samozřejmě jako crew nemůžeme chybět a proto se připojíme k našim bratria z Basement crew, kteří dorazí svojí dodávkou až ze Slovenska.

HISTORIE DIY
Počátky Karnevalu sahají do roku 2003, kdy se koná první ročník, jehož hlavní myšlenkou bylo představit v pozitivním světle českou freetekno scénu. Po čtyřech letech však dochází k přerušení Karnevalu, jelikož narazil na nelibost úřadů, které reagovali na události z předchozího ročníku, kdy proběhlo neohlášené obsazení Václavského náměstí. Obnoven byl následující rok, kdy se organizace chopila iniciativa Freedom Not Fear. Téma Karnevalu se každý rok mění a loňské „Women’s rights are human rights“ nahradí letošní „Make music, not weapons.“

DIY KARNEVAL 2019
Začátek pochodu je naplánován na 15:00 od Cross clubu, přesněji řečeno z Jankovcovi ulice. Samozřejmostí je, multižánrový hudební program, kde si každý najde to svoje. Nás jako crew nalezneš u Basement dodávky, kde se většinu času budeme zdržovat, hrát, popíjet, odpalovat brčka a užívat si nádhernou procházku Prahou ve společnosti dobrého drum and bassu se zakončením na Štvanici.

TRASA

Jankovcova (start 15:00) – Plynární – Argentinská – Za viaduktem – nábř. Kapitána Jaroše – Hlávkův most – Wilsonova – Václavské nám. – Opletalova – Hybernská – Wilsonova – Hlávkův most – Štvanice

DNB FIRE
Nakonec tomu večer nasadíme třešničku na dortu, jelikož se vrátíme zpátky na začátek do Cross clubu, kde se od 21:00 bude pařit až do časných ranních hodin. Horní stage bude patřit naši crew a Bassbeasts,  kde hlavním hostem večera bude představitel z Indického subkontinentu The Untitled One. Naše crew vyšle tři své členy za mix, prvním bude Volume Plus, mistr double dropu v jehož selekci naleznete především mainstremovější věci a neurofunk. Pokud ovšem preferujete temný surový neurofunk upřete svou pozornost k dj a producentovi Houbassovi, který vám přesně toto naservíruje. Posledním za naši crew, jenž v sobotu odehraje svůj set je Skáčko, technicky přesný s výbornou selekcí, což je charekteristika tohoto matadora naší crew. Za Bassbeats se můžeš těšit na Riche a Basstiena, dále kromě nich přijali pozvaní na večer i kluci z Basement crew, konkretně Numa:Be společně s Mad Theory. No a nakonec mladá krev z Mělníku v podání Sparka a I-Mod. Tím by jsme měli uzavřenou horní stage, ale nebojte, hrát se bude i dole v rytmu techna, kde vystoupí Skřítek, Dr. Smeghead, Hiro, Pink Concrete a Shaftling.

VSTUPNÉ
Pokud dorazíš před 21:00 budeš mít vstup za příjemných 70czk, ale dávej bacha, protože potom už si budeš muset připravit 140czk. Pokud by si však chtěl ušetřit sleduj pozorně událost na Facebooku, kde se určitě objeví soutěž a volný vstupy.

Závěrem budeme velice rádi pokud dorazíte ať už na Karneval, Dnb Fire nebo na obě dvě akce. Doufáme, že se celý den ponese v pozitivním duchu a nemůžeme se dočkat soboty. Vidíme se na místě.

KARNEVAL: www.facebook.com/events/358690751467910/
DNB FIRE: www.facebook.com/events/449304298991474/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama