PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Dnb Fire w/ Hybris (USA) @ Cross, Praha - 01.09.2017

Publikováno 29.08.2017

Milovníci lámaných a rovných beatů, rádi by jsme Vás pozvali tento pátek 1.9.2017, do oblíbeného, pražského klubu Cross, na mejdan "Dnb Fire”. Vše začne ve 21:00 a vlezné bude po 22 hodin férových 90,- Kč. Horní stage zaplní milovníci drumandbassu a dolní zas milovníci house music. Věříme, že si tak každý návštěvník přijde na své a užije noc na maximum

DRUM&BASS STAGE
Na hlavní stagy, bude jako headliner, rodilý Američan HYBRIS! Tento chlapík žijící v Čechách, je známý především díky releasům na jednich z nejlepších drum and bassových labelech. Po přestěhování z Washingtonu do Prahy, strávil léta pilováním svého zvuku a jeho snaha mu přinesla první album 'Emergence', které vyšlo v roce 2014 na labelu Vision Records, který vlastní Noisia, a v roce 2015 mu vyšlo další album 'Transgressor'. Spolupracoval se jmény jako Noisia, Mefjus, Gridlok a mnoho dalších.

O český support se postará oblíbený Volume Plus, který svému koníčku holduje už pěknou řádku let, a jeho extrémně rychlé mixy Tě prostě nenechají v klidu. Dále jeho "pravá ruka" a začínající producent Houbass, který pilně trénuje, zkouší nové zvuky a jeho sety nejsou žádné peříčko. Také se můžete těšit na známou a kvalitně začínající dvojku Mustaffa & Sheriff, kteří do Vás nasypou tvrdou dávku neurofunku. Dále si na Vás brousí zuby Dj Cherw, který taktéž sdílí velké nadšení pro temné tóny neura a který se s žádným mixem dlouho nemazlí. A mezi poslední Dj's patří Mersi, se kterým si díky jeho trackům, zavzpomínáte na staré časy dnb. Od veselých tónů, po tvrdé šlapačky, nic vás nemine. A poslední z posledních je TB, který má promyšlené, kvalitní a boty beroucí mixy a který bude uzavírat tento ohnivý mejdan.

HOUSE STAGE
Spodní stage obsadí německý producent a dj NEKES a doprovázet ho budou djs Yacube, Kevi Anavi a Asi, tak se připravte na kvalitní house music!

www.facebook.com/events/138921660049590

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama