PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Chords (UK) & Skeletone (PL) & Silence Groove (PL) & Wavelength (UK) @ Cross, Praha - 04.07.2013

Publikováno 04.07.2013

Ve čtvrtek 4. července se již po druhé rozjede dnb párty Double Trouble v pražském klubu Cross. Jak už asi víte, můžete se těšit na dvě dnb stage a pro tentokrát celkem 4 zahraniční hosty, kteří v Čechách vystoupí poprvé.

Věřte, že tento mejdan bude stát za to, jelikož se jedná o britské producenty CHORDS a WAVALENGHT a naše polské sousedy SILENCE GROOVE & SKELETONE. K tomu připočtěte 12 kvalitních českých djs a vstup do 21:00 zdarma!

CHORDS (UK)
Jako jeden z headlinerů se vám představí britský Dj a producent Chords. Tento Londýňan se začal věnovat hudbě nejdříve jako pianista, ale díky svému bratrovi si zamiloval zlámaný beat drum and bassu. Začal se věnovat své vlastní produkci a po nějakém čase to přineslo kýžené ovoce a on byl připraven ukázat svůj talent světu.

První rozruch způsobil díky trackům, které zahrál Netsky ve svém Essential Mixu na BBC Radio 1. Další spolupráce s Crissy Crissem a dnb legendou Matrixem ho přes podcasty na Viperu, Hospitalu a UKF dostali až k tomu, že se dostal do hledáčku samotnému Andy C a stal se z něho nejnovější člen stáje RAM records.


SILENCE GROOVE & SKELETONE (PL)
Na dolní liquidové stagi se vám představí mladí a talentovaní dnb producenti z Polska, Silence Groove a Skeletone, kteří spolu produkují od roku 2011. Skeletone se produkci věnuje od mládí a jejich společnou tvorbu doplňuje především soulfunkovými samply, ďábelskými rytmy a opravdovou taneční atmosférou. Silence Groove původně začínal jako trancový producent, který do světa dnb pronikl teprve nedávno. Na starosti má křišťálově průzračný zvuk a čisté přechody.

Oba jsou ovlivněni a inspirování producenty jako Calibre, Marcus Intalex, Artificial Intelligence, Future Engineers, Duo Infernale, Scenic & Advisory, Technicolour nebo Sevin. Jejich tracky se pyšní upsáním na světoznámé labely typu Soul Deep Recordings, Fokuz Recordings, Offworld Recordings a mnoho dalších. No a my jsme si samozřejmě jejich talentu také všimli a proto jsme je pozvali k nám do ČR, aby si je mohli na plno užít i vy.


WAVELENGTH (UK)
Kromě jich se můžete dále těšit na britského Dje a producenta Wavelenghta. Ten začal s produkcí v květnu roku 2011. Brzy nato následovala rezidence na jedné z nejprestižnějších dnb nocí – Audio Asylum, kde si měl tu čest zahrát po boku hvězd jako jsou Fred V a Grafix, Phaeleh, Shy FX, David Rodigan a další. Po jeho releasech na Lifestyle Recordings a Nu Venture Records následovaly nabídky na hraní po celé Anglii.

Tento rok se od něj můžete těšit na EP, které vyjde právě na Nu Venture či na další kolaborace s producenty jako jsou Hosta, Loz Contreras, Jodi či Merdz. Párty Double Trouble bude jeho první příležitost zahrát si mimo UK.


O support na hlavní stagi se postarají polští One Way z Let It Roll crew, za Drumbassterds vás rozvaří Volume Plus společně s Martyynem ve 2 hodinovém b2b setu na 4 gramce/playery a Skáčko vás zničí svou neurofunkovou selekcí. Reprezentovat Drumup crew přijede Crashman, za Bassuspect crew Ozy a Lu.d.key a v neposlední řadě vítěz Main Stage Dj contestu.

Na liquid stagi se můžete těšit na Theyu a Blofelda z Liqiudnb crew, kteří to do vás nasypou ve společném b2b setu, za Bassistaz crew vám zahraje krásná djane Snookey a dále Ahz (volnej průběh) společně s Mc Procterem, Slymack djs a vítěz Liquid Stage Dj contestu.

Takže ve čtvrtek 4.7.13 to vše vypukne ve 20:00 v pražském klubu Cross, kde do 21hod. máte vstup ZDARMA a poté za 100Kč Už teď se opět těšte na nezapomenutelný mejdan!

www.facebook.com/events/176054302548997

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama