PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Dimension (UK) & Hybrid Minds (UK) @ Cross - Praha, 08.03.2013 + soutež o 2×2 volné vstupy

Publikováno 08.03.2013

V pátek 8.března se premiérově rozjede nová drumandbassová párty Double Trouble v pražském klubu Cross. Přemýšlíte co si na vás Drumbassterds a LiquidDnb crew pod tímto názvem připravili?

V první řadě se můžete těšit na dva zahraniční hosty, kteří v Čechách zahrají vůbec poprvé a těmi jsou liquidové duo HYBRID MINDS (UK) a startující hvězda DIMENSION (UK)!

Dále se připravte na dvě čistě drumandbassové stage (Main a Liquid), které budou nabité kvalitním českým supportem a hlavně, NA POŘÁDNÝ MEJDAN!!

DIMENSION (UK)
Jako headliner na main stagy se vám předvede Robert Etheridge aka Dimension. Velmi nadějný DJ, producent a spoluzakladatel labelu Regal Records, který také vydává pod Cyantific music, kde mu vyšlo několik releasů a další se již chystají. Poslední měsíce se těší z velké podpory od jmen, jako jsou: Danny Byrd, UKF nebo Stanza a časopis Kmag ho obsadil mezi 20 producentů, které byste měli v roce 2013 pečlivě sledovat.


HYBRID MINDS (UK)
Na liquid stagy vás svým geniálním zvukem roztančí Hybrid Minds, které bude reprezentovat Matthew Lowe aka Sensa. Hybrid Minds je skupina producentů která existuje na dnb scéně pouhé 2 roky, ale za tu dobu se stihli prokousat k té nejrespektovanější světové špičce. Jejich tracky hráli velikáni jako Netsky, Marcus Intalex, Hype, Marky a dokonce i UKF! Nejsou to totiž žádní nováčci, ale už dávno ostřílení veteráni Sensa a Haste, kteří úzce spolupracují s vokalistou Grimmem.


Z domácí scény se na vás těší Akira a Rudeboy ze stáje Shadowbox, kteří vám společně naservírují tvrdší set na horní stagy a po Hybrid Minds něco deepovějšího dole na liquidu.

Před Dimensionem vás dostanou do varu Drumbassterds a to Martyyno v b2b setu se Skáčkem a později vás hraním ze tří gramofonů rozseká Volume Plus. Výběr toho nejlepšího liquidu a deepu si pro vás připraví dvojka z LiqudDnb crew Theya a Blofeld a od partičky Dnb Fever to nahoře k ránu rozjede Eska a dole Vorel s Kamczou, za podpory Mc Tukana. Dále dorazí Deltaphoenix který patří ke středočeské Ultimate crew a Ozy a Lu.d.key z Bassuspect.

Takže v pátek 8.3.13 to vše vypukne ve 20:00 v pražském klubu Cross, kde do 21hod. máte vstup za pouhých 50Kč a poté za 100Kč. Rozhodně se máte na co těšit! Kdo snad ještě váhá, muže zkusit soutěž o 2 volné vstupy.

Soutežní otázka: Jaká jsou jména členů dua Hybrid Minds?
a) Sensa & Grimm
b) Haste & Grimm
c) Sensa & Haste

Správné odpovědi posílejte na crew(zavináč)drumbassterds.cz a uveďte své jméno, příjmení a město kde bydlíte.

Uzávěrka došlých odpovědí bude 5.3.2013 ve 20:00.

Ze správných odpovědí vylosujeme 2 soutěžící, kteří obdrží 2×2 volné vstupy. Výherce kontaktujeme e-mailem a zveřejníme jejich jména 6.3.2013

www.facebook.com/events/567659943249818

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama