PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Koncept (UK) & Mr.Joseph (UK) & Changing Faces (SK) @ Cross, Praha - 29.11.2013

Publikováno 29.11.2013

Drumbassterds Crew a LiquidDnBCrew vás srdečně zvou na 4.pokračování klubovky DOUBLE TROUBLE, v klubu Cross!Na listopadové vydání této pravidelné noci si pro vás přichystali pěkně vypečený lineup. Zasvěcení už totiž moc dobře vědí, že se opět můžou těšit na sérii premiérových vystoupení zahraničních producentů v ČR.

Na horní drum´n´bass stage tentokrát přijal pozvání britský producent a zástupce Viper Recordings KONCEPT + celý večer bude od začátku do konce provázen videoprojekcí přes celou stage, takže to bude žrádlo nejen pro uši, ale i pro oči. Na spodní liquid stagi se zase můžete těšit na legendárního MR.JOSEPHa, zástupce labelu V Recordings, no a nakonec vás jistě mile na překvapí i talentovaná slovenská producentka CHANGING FACES. Za zmínku také stojí i český artist DREAMWORKERS, který vydal svou tvorbu na několika světových labelech.

Mottem Double Trouble je tahat do ČR nové, zajímavé producentské či DJské umělce a oživit tak současnou českou scénu, což organizátoři této akce plní bravurně. Proto doražte podpořit tento jedinečný projekt svojí účastí. Nejenže vám nabídneme skvělou párty, kterou si užijete naplno, ale podpoříte tím jistě nemalou měrou i rozvoj dnb u nás. Proč se neustále vozit dokola na stejném kolotoči jmen, když my vám nabízíme nové, mladé, budoucí a neméně kvalitní hvězdy ze současného světa dnb.

KONCEPT (UK)
Už ve 13 letech začal nahrávat zvuky kytary se starým softwarem na rodinném počítači, s nástupem na střední proniká do skládání elektronické muziky. Po dokončení studií se rozhodl věnovat více času produkci, získáni více zkušeností za účelem nalezení labelu, kde by mohl vydávat svoje skladby. Za svoje vzory považuje známé duo Fred V & Grafix. Velice mu pomohlo zveřejnění skladeb na youtube kanálu UKF, na základě čehož vyšel jeho track Gravitate na kompilaci Make Way For The New Generation pod Talkin Beatz Recordings. Následuje release na labelu Cue Recs., který vyšel i ve vinylové verzi. Další jeho velkou inspirací bylo album od od Logistics – Now More Than Ever, které mu otevřelo zcela nové obzory DnB. Ve své produkci kombinuje new school jump up s liquidem a také rád čerpá inspiraci z kytarové muziky. Za dosud největší úspěch se dá považovat jeho nově podepsaná smlouva s Viper Recordings, kde mu vyšli tracky Breathe In, nebo Your Eyes.


MR.JOSEPH (UK)
Se začal objevovat na hudební scéně již kolem roku 1990, kdy organizoval raves a parties po celém Londýně. Díky jeho karibským kořenům měl nepřetržitý přístup k jazzu, soulu, funku a raggae. No a protože od malička vyrůstal v prostředí plném hudby, jeho djský talent se u něj projevil již v 8 letech. Joseph přičichl k dnb a jungle v roce 2000. Od té chvíle se zaměřil na tento styl jako DJ a také jako promotér. V roce 2005 vzniká dnb párty s názvem Fizzy, kterou následuje  i jeho vlastní label Fizzy Beats. A ten právě odstartoval jeho kariéru producenta. S podporou jmen jako Bailey, Fabio, Groovrider a Marcus Intalex se postupně jeho tracky začali upisovat labelům jako Good Looking, V Records nebo Influence. V Roce 2009 vyhrál djskou soutěž na známém festivalu Sun and Bass na Sardinii a také několikrát za svou kariéru účinkoval v DnB Arena TV. O dva roky později vydává první album What A Lovely Time It Was. Josephovým posláním je šířit pozitivní vibes ovlivněné soulem, hip-hopem, jazzem a raggae. Poslechnout si ho také můžete v jeho pravidelné show na světoznámém dnb radiu Bassdrive.


CHANGING FACES (SK)
Pochází z malého města Piešťany na Slovensku a i přes její mladý věk dnes sklízí celosvětové úspěchy na poli liquid dnb. Její spolupráce se jmény jako Loz Contreras, Smote, NCT, Blue Motion z čehož vznikli tracky inspirované jejími oblíbenými producenty jako S.P.Y, Command Strange, Lenzman, Intelligent Manners, vypovídá o nezaměnitelném talentu.  Krom její produkce se může pyšnit vystoupením na Hospitality SK, kde si zahrála po boku S.P.Y, Camo & Krooked, Metrik, Phil Tangent a dalších. Tato úspěšná slovenská mladice má velký potenciál, který nás oslovil a právě proto si jí můžete poslechnout v české premiéře na párty Double Trouble.


DREAMWORKES
Jedná se o původně dvoučlenný projekt (Rake & Zeal) ze Sušice, který vznikl v roce 2011. Poprvé o sobě dali vědět na jaře 2012, kdy vzniklo parádní Melodies From Šumava Hills EP, které bylo výsledkem spolupráce s MC Spiffem. Tvorba Dreamworkers je ovlivněna převážně liquid funkovým a deepovým zvukem. Jejich skladby vyšly na labelech Zenith Music, Celsius Recordings a Influenza Media. Na podzim Rake z osobních důvodů opouští projekt. Zeal úspěšně pokračuje v budování jména tohoto kvalitního projektu, o kterém v budoucnu jistě ještě hodně uslyšíme a to nejen u nás.

O český support na horní drum´n´bass stagi se postarají Ozy & Lu.D.Key ve společném b2b setu, kterým otevřou klub, následovat bude vítěz DJ Contestu. Dále vás rozparádí zakladatel Bass Beast crew a jeden z nejdéle hrajících Djs u nás, legendární český DJ Rich. Poté přijde speciální set dvou mistrů mixu. Bude to Akira člen Shadowbox a LIR crew tvořící polovinu projektu Deadly Viperz, který společně s Volume Plus předvedou svůj b2b set. Toto vystoupení bude zajisté jednou z třešniček večera. Po headlinerovi horní stage vám naseká Hellsmith, promotér českobudějovické Gangster Trippin. V pozdějších ranních hodinách přijde na řadu Martyyno a pak Skáčko, kteří společně s Volume Plus patří mezi organizátory a residenty večera. Končit se bude společným b2b setem celé Drumbassterds crew, která s vámi vydrží až do 7 do rána. Na spodní liquid stagi začnou další residenti a zároveň organizátoři Double Trouble z LiquidDnBCrew Theya a Blofeld, jenž se tento večer předvedou hned dvakrát ve společném b2b setu. První set time, kterým začnou spodní stage vás pohladí na duši a provede velkou škálou liquidních žánrů. Ráno po zahraničních hvězdách lehce přitvrdí a nasadí svižnější liquid funk selekci, šmrncnutou mocnou bassou. To vše za doprovodu vynikajícího Mc Tukana. Před hlavními headlinery spodní stage se blýskne se svojí produkcí výše zmíněný talentovaný český producent Dreamworkers.

Sečteno a podtrženo, na horní stagi zažijete pekelný neuro, techstep a mainstream dnb, jenž vás nenechá vydechnout. Na dolní stagi zažijete nebeské liquid/soulful/jazz dnb beaty, které vás chytí za srdce, navodí stav blaženosti, ale rozhodně nenechají jen tak nečině postávat.

BUDE TO MEJDAN !!!

www.facebook.com/events/1418770885009196

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama