PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ 7 Special guests @ Cross, Praha - 20.09.13

Publikováno 20.09.2013

Máme tu září a jak všichni jistě dobře víte je s tím spojen začátek poprázdninové klubové sezony. Pro nás to znamená další, již třetí v řadě, úspěšnou klubovku DOUBLE TROUBLE, jenž pro vás pořádají Drumbassterds Crew ve spolupráci s Liquid DnB Crew a klubem Cross.

Jak je tomu zvykem opět se můžete těšit na opravdu nabitý line up na obou stagích. Tentokrát zatím největší v celé sérii vůbec! Mottem toho mejdanu je tahat do ČR nové, zajímavé producentské/Djské artist a oživit tak součastnou českou scénu, což při pohledu na zářiový line up platí rozhodně dvojnásob. Jména jako Sparfunk, Loz Contreras, Hosta, Derrick & Tonika, Coda a Pandora rozhodně stojí za návštěvu. Proč se neustále vozit dokola na stejném kolotoči jmen co tu jsou pořád, když my vám nabízíme nové, mladé a budoucí hvězdy ze současného světa dnb. Nebuďte stereotypní a zkuste něco inovativního co vám přináší právě párty Double Trouble.

SPARFUNK (UK)
Sparfunk, vlastním jménem Daniel Sparham tvořil společně s Jeffem Langtonem drum´n´bassové duo Moving Fusion, které se svého času stalo jedním z nejúspěšnějších na světové scéně. Když v roce 1997 vypustí na labelu Ram Records do světa jejich první single Turbulence, všichni šílí, okamžitě se stává jedním z nejhranějších tracků a Moving Fusion se tak dostávájí do podvědomí celosvětové drum´n´bassové scény. Téměř po 10 letech společné spolupráce se Moving Fusion rozhodnou oddělit, aby každý mohl rozvíjet svůj vlastním hudební vkus jiným směrem.
V roce 2005 Sparfunk vydal svůj první track na Ram Records – Rapture, který se v té době stal hitem. Později vydává Dimensions EP a z kolaborace s Nightbreed vzniká hit Arachnophobia, kterým uzavřel Andy C svůj BBC Essential Mix 2005. V roce 2006 spustil Sparfunk svůj vlatní label Terrafunk Records zeměřený spíše na experimentální zvuk a spolu se Shimonem vydává track známí svým dropem Snake Charmer. V roce 2011 se staré duo Moving Fusion opět potkává a společně se vracejí do studia tentokrát pod hlavičkou Viper Records a po 6 letech uzavírají novou smlouvu spolupráce. Je jasné, že do budoucna budou mít hodně práce a my o nich ještě uslyšíme.


LOZ CONTRERAS (UK)
Není obvyklé, aby byl DJ ve své kariéře tak úspěšný, aniž by ho zastupoval velký label. Bezchybná technika a přesné hraní však udělala své a rázem se z pár mejdanů na domácích párty severoanglickém Leedsu staly residence napříč celou UK. Loz Contreras poháněn svou tvorbou ovlivněnou styly Disco, Soulem a Hip Hopem si získal za nedlouho podporu jmen jako LTJ Bukem, Random Movement, Fred V & Grafix, Technimatic, Paul SG, Fabio, Grooverider, Makoto a mnoho dalších. O jeho kvalitách jistě vypovídá i obrovský počet shlédnutí jeho tvorby na známých youtube portálech jako je Liquicity nebo MrSuicideSheep.


HOSTA (UK)
Hosta je DJ a producent z Newcastlu (UK), který se za pouhé tři roky produkce vyšvihl mezi nejlepší britské producenty! S podporou jmen jako DJ Shadow, London Elektricity, Technimatic, Fred V & Grafix nebo Loz Contreras opravdu dokazuje, že o jeho kvalitách a talentu není pochyb. Jako DJ hraje po celé UK po boku top DJs a také absolvoval několik vystoupení v zahraničí.
V létě na Let It Rollu si úspěšně odbyl svojí českou premiéru. Můžeme se tedy znovu těšit jak na úžasné tracky z jeho vlastní produkce tak i na výběr toho nejlepšího z liquidní drum and bassové scény!


PANDORA (AT) & CODA (UK)
DJane Pandora se do jungle zamilovala už v roce 1995 a za nedlouho se stala nezbytnou součástí rakouské djské scény, čímž tak připomíná naši domácí Babe Ln. Za svou dlouholetou kariéru objela se svými sety celou Evropu a je residentní DJkou na rakouských akcích Beat It a Mainframe.
Coda původem z Leicesteru se věnuje DJingu, stejně jako Pandora, od roku 1995. V roce 2003 mu vyšel jeho první release Don´t Let Me a časem začal spolupracovat také s Krooked ze slavné dvojice Camo&Krooked.
Coda a Pandora rozjeli v roce 2007 Projekt Switch!, pravidelnou DnB párty ve Vídni, kam přivezli už hodně zvučných jmen. Zaměřují se hlavně na jump-up odvětví. Protože je ale stále lákají další výzvy, rozhodli se po těchto úspěších rozšířit svůj projekt “Switch!” na “Switch! digital”, a tedy založit svůj vlastní digitální label, kterým chtějí poskytnout základnu jak slibným rakouským, tak ale i zahraničním producentům.


DERRICK & TONIKA (UA)
Jsou známé ukrajinské duo a svojí produkcí úspěšně boří hranice již od roku 2006. Od té doby vydali hromadu úspěšných 12" releasů na Architecture (UK), Soundtrax (UK), CD a digital releasů na Paradox's Outsider (UK), Medschool Music (UK), Defcom/Osiris (UK), Camino Blue (DE), Rubik (UK), Fokuz (Nl).
Díky jejich talentu mají podporu jmen jako Fabio, Grooverider, Kryptic Minds, Future Prophecies, London Elektricity,Paradox, Big Bud, Logistic, INK, Sabre, PBK, Nookie, Loxy a další. Na Ukrajině jsou považováni za jedny z nejvýznamnějších DnB djs, producenty a promotéry (FunkMasters).
Derrick je skutečný mistr svého řemesla, jehož technické výkony obdivuje nejen celá ukrajinská dnb scéna, ale i spousta význačných jmen po celém světě, jak už jsme zmínili výše. Tonika též drží titul první DnB dámy na Ukrajině a za zmínku jistě stojí i jejich Panorama Podcast na Bassdrive!!!


JOHNY PLAYER & TAO MAFFA
Většině z vás ani není nutné tuto djskou dvojku představovat. Kluci jsou pořadatelé akce Welcome To The Jungle, která se po 5 letech své existence řadí mezi největší dnb akce v Jižních Čechách a vystřídala se na ní jak česká špička, tak i spousta zahraniční DJs. Jak už je u nich zvykem, zahrají ve společném b2b setu, který vás nenechá rozhodně sedět na zadku.

O český support na horní Drum´n´Bass Stagi se postarají Ozy & Lu.D.Key ve společném b2b setu, kterým otevřou klub, následovat bude zasloužený vítěz contestu DJ FeFe. Dále výše zmínění jihočeši Johny Player & Tao Maffa. Po hlavních headlinerech vám naseká česká hvězda Suki a ve finále residenti DOUBLE TROUBLE z Drumbassterds crew, Volume Plus který vás podrtí jak svou selekcí, tak i kreativními a zábavnými mixy a poté Martyyno v nabušeném b2b setu se Skáčkem, kteří to celé povedou až do 7 hodin do rána!

Na spodní Liquid Stagi začne mladý DJ Coer, po něm vás naladí na tu správnou liquidní notu residenti DOUBLE TROUBLE z LiquidDnBCrew Theya b2b Blofeld jenž se tento večer předvedou hned dvakrát ve společném b2b setu. První set time před zahraničními headlinery vás pohladí na duši a ráno po zahraničních hvězdách nasadí svižnější liquid funk selekci, šmrncnutou nějakou tou mocnou bassou.

Sečteno a podtrženo, na horní stagi zažijete nálož jumup upu, techstepu, neura ruku v ruce s nejnovějšími tanečními peckami, takže dostanete pořádně ZATOPENO POD KOTLEM a na dolní stagi zažijete nebeské liquid/soulful/jazz dnb beaty, které vás chytí za srdce, navodí stav blaženosti a rozhodně nenechají jen tak nečině postávat. BUDE TO MEJDAN!

www.facebook.com/events/349183278541856

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama