PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Hypoxia (BE), Redeyes (FR) & Nine Yard (SK) & Satl (PL) @ Cross, Praha - 04.09.2015

Publikováno 28.08.2015

Hypoxia (BE), Redeyes (FR), Satl (PL) nebo Nine Yards (SK), to a mnohem více bude začátek září v Crossu na party Double Trouble. Ještě než školáci pořádně zaujmou svá místa ve svých třídách je potřeba zjednat pořádný poprázdninový restart a kde jinde najít lepší příležitost než na této kultovní party pořádané již několik let pražskými partičkami Drumbassterds a LiquidDnBCrew. Čekají vás dvě rozličné dnb stage nabité kvalitním obsazením od začátku až do konce!

HYPOXIA (BE)
Toto duo z Belgických Antverp vzniklo kolaborací dvou zkušených producentů Athyse (Athys & Duster) a Syntopia, který je již řadu let uznávaný DJ a producent v Belgii. Spojili je dohromady jejich předešlé zkušenosti i talent pro temný a tvrdý drum and bass, dnes tolik oblíbený styl - neurofunk. Oba jsou fanoušky organických a analogových zvuků, které dokážou bravůrně zakomponovat do svižného a tvrdého vibu, který drtí dance floory po celém světe. Dá se říct, že hned první jejich produkce zaujala řadu zásadních labelů, producentů i světových dnb mediálních kanálů jako např. Drum and Bass Arena (UK) nebo trio Noisia. Jejich tracky pravidelně vycházejí na labelech jako Titan Records, Audioporn, Bad Taste Records atd. Projekt Hypoxia přijede do Prahy reprezentovat Maxim - Athys. Takže se připravte na pořádnou nálož toho nejlepšího neura z Antverp!!

REDEYES (FR)
Redeyes, originální producent, DJ a spolumajitel labelu Vandal Records z Toulouse, který začal svojí kariéru v dnb  už v roce 1999. Ovlivněn prvky afro-americké hudby (od jazzu k hip hopu) a tehdy novějšími elektronickými styly se rozhodl zahájit svojí vlastní produkci okolo roku 2003. Začal tak šířit svou lásku a víru v rámci zlámaného beatu a my musíme uznat, že mu to jde opravdu skvěle.  Svým vytříbeným stylem a dalo by se říci s calibrovským producentským citem si vybudoval po celém světě početnou fanouškovskou základu. Jakož to umělec preferující kvalitu nad kvantitou vydává tracky, na které se rozhodně nezapomíná a jako takový metr jeho úspěchů by se dali vyčíst releasy na labelech typu Innerground, Spearhead, CIA, Metalheadz a mnoho dalších. Jako promotéři Double Trouble snažící se našim návštěvníkům vždy nabídnout něco zajímavého a méně frekventovaného u nás byl Redeyes na seznamu už delší dobu. Tento rok se nám konečně podařilo pro něj najít prostor a díky tomu jsme Juliena pozvali v září po 8 letech zpět do ČR. Na jeho mix se hrozně těšíme, protože je nejen kvalitní producent, ale bezpochyby i skvělý DJ.

NINE YARDS (SK)
Nine Yards je hudební projekt, založen v roce 2013 (ex-člen Toast Face), se zaměřením především na technickou stránku výroby hudby. Jeho hlavní žánr je drum&bass, ale při produkci se snaží vždy myslet dopředu. Tento dvacetiletý talent nedávno podepsal smlouvu s Ammunation Recordings a momentálně pracuje na svém debutovém EP "Bombing Run" které můžete očekávat již koncem roku.

SATL (PL)
Mladičký producent z Polska nekompromisně upevňující v posledním roku své hudební jméno na světovém poli jazz, soulful a liquid dnb.  Je tomu cca dva roky co odstartoval svoji uměleckou dráhu skládáním svých vlastních tracků a už dnes sklízí úspěch u ikon měkčích odnoží zlámaného beatu. I přesto, že v Praze absolvuje teprve svůj druhý zahraniční booking nemáme obavy, že by se v Crossu nepostaral o parádní atmosféru, kterou připraví parket na Redeyesův set jenž bude vzápětí následovat.

CZ SUPPORT
Horní stage bude opět pod vedením Drumbassterds allstars teamu, na které se dočkáte krom jejich členů (Volume Plus, Skáčko, Feela) i dalších českých DJs jako Pmdr, Gridaway, Ozy a Lu.D.Key.

Na dolním parketu vládne LiquidDnBCrew dream team v plném složení Theya, Blofeld, Fallen Gemini, Domina a Shft.

Vše nasvědčuje tomu že to bude opět legendární party!

www.facebook.com/events/855340544557066

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama