PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Prázdniny jsou tady

Publikováno 03.07.2019

Prázdniny jsou tu a s nimi kromě letního počasí přichází další díl naší pravidelné noci Double Trouble, kdy první červencový pátek obsadíme pražský Cross club a přineseme vám vaši pravidelnou dávku drum and bassu.

MINOR RAIN
Jako vždy se můžeš těšit na zahraničního headlinera, kterým tentokrát bude rodák ze slovenského Martina Minor Rain. Pro ty kteří budou namítat, že Slovensko není zahraničí, tak ano od roku 1993 to cizina je. Ale o co hlavně jde je Minor Rain, velmi talentovaný dj a producent, kterému není cizí široký rozsah v rámci elektronické hudby. Ovšem pojďme se bavit výlučně o drum and bassu, ten nás zajímá. V něm jsme mohli zaregistrovat již několik vydaných tracku na takových labelech, jako je Dispatch, Renegade Hardware a Bad Taste Recordings. V jeho setech i tvorbě najdete převážně temnější věci, například neurofunk či deep. Přesné energetické věci v promyšlených mixech to je to co vás při jeho setu čeká.

SUPPORT
Ovšem Minor Rain není náš jediný host. Dalším je Jay Jay Gouvéva německý dj a promotér žijící v Pasově. Na Doublu už jste ho jednou měli možnost slyšet a nyní by jste neměli přijít o jeho další vystoupení. Z Brna k nám dorazí zakladatel značky Bassproof a člen Redrum crew Ghostbusters. Jihomoravskou scénou putuje již dvě dekády a se svým old school mixováním, které však doplňuje novějšími track zbořil nejeden klub. No a celou akci otevřou, jak už je nás dobrým zvykem dvojička Ozy a Ludkey.

FACING JINX

Headlinerem spodní stage je tentokrát Facing Jinx, člověk zaměřující se na nejširší spektrum drumandbassu od liquidu, přes soulful, až po hutný nekompromisní deep. Své tracky vydal na věhlasném labelu Hospital Records, sám navíc vede vlastní hudební vydavatelství Peer Pressure. Ve svých setech pak klade důraz především na procítěné atmosféry a emoce, jejichž prostřednictvím mnohdy překvapí nejednoho tanečníka na parketě. Co víc k tomu dodat? Chystá se k nám jeden z nejtalentova­nějších producentů současného drumandbassu, jehož vystoupení bude rozhodně stát za to!

DRUMBASSTERDS
Nezapomínáme ani na sebe, protože na naší crew se můžeš těšit v plné síle. Je libo přehršel double dropu, zpívánek prokládaných tvrdšími tracky a rychlost, kterou by mu mohl závidět i Blesk McQueen. Pak si nenechte ujít set našeho vůdce Volume Plus. Naopak pokud lačníš po nekompromisních tvrďárnách, Houbass je pro tebe to pravé ořechové. Dj a producent se zaměřením na neurofunk, který tě při svých setech nenechá odpočinout, to je Ondra. El Matador, taková by byla přezdívka Skáčka, kdyby žil v poněkud jižnějších krajinách a musím říct, že je velice výstižná. Matador naší crew, který se toho za mixem nikdy nebojí a naloží ti, tolik kolik se do tebe vejde. V jeho setech můžete slyšet především věci staršího data, tvrdé, nekompromisní, ale i nějaké veselejší reagge jungly. Dalším, kdo tě zasvětí do tajů drum and bassu je dj a producent R-Flyer. Šikovný chlapec, jemuž už vyšli tracky na labelech, jako je Raving Panda, či Empire Recordings si pro vás jistě připraví set plný překvapení, protože mu není žádný styl cizí. Neurofunk, jump up, liquid i mainstrem, to vše můžete nalézt v jeho setu. Posledním za naši crew k představení je Chombo. Starší i novější kousky a žádná omezení ohledně subžánru, přesně tohle jsou jeho sety. Liquid, mainstream, neurofunk, deep prostě cokoliv můžete slyšet v setech tohoto nadějného dj.

Takže neváhejte a už tenhle pátek po dni stráveném u vody dovalte do Crossu na pořádnou akci. Vstup je do 22:00 za čento a po 22:00 za stopáďo. My už se nemůžeme dočkat a doufáme, že se vidíme v co největším počtu.

www.facebook.com/events/331579734195630/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama