PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Incident (HU) & Roy Green & Protone (AT) @ Cross, Praha - 19.12.2014

Publikováno 07.12.2014

Vánoce jsou za dveřmi a proto bychom Vás rádi pozvali 19.12. na vánoční vydání klubovky DOUBLE TROUBLE v klubu Cross. Ty nejlepší dnb koledy široko daleko vám zahraje maďarský projekt INCIDENT, zástupce rakouského dua ROYGREEN& PROTONE, slovenská talentovaná mladice CHANGING FACES a známý slovenský dj, promotér a moderátor Signall_Fm show - LIXX. To vše za podpory předních djských mistrů z ČR.

Double Trouble úspěšně proplouvá pražskou dnb scénou s myšlenkou přinést dnb fajnšmekrům i široké české dnb veřejnosti producentská jména spíše mimo mainstreamové vody, na které se na naší scéně tak trochu zapomíná. Této myšlence se k naší radosti opravdu daří a proto již druhým rokem svým věrným návštěvníkům nabízí opravdu exkluzivní producentské bookingy, které z velké většiny zažili svojí premiéru v ČR právě díky této párty.

INCIDENT (HU)
Projekt Incident (Lorant Dienes a Gabor Schmiedt) je mladé producentské duo z Maďarska. Věnují se hlavně drum and bassu, ale i jiné elektronické hudbě už od roku 2005. Jejich repertoár je velmi pestrý a zahrnuje drum and bass od oduševnělého liquidu  přes klasický mainstream až po rázné neurofunkové  rollery. V roce 2010 vyhráli remix soutěž pořádanou Fokuz Recordings na skladbu ’You Don’t Need Me’ - The Square & Blue Motion & MsDos. Na svém kontě mají víc jak 30 releasů pod značkami jako Citrus, Fokuz, Basswerk, Disturbed, Celsius a mnoho dalších a za svou kariéru už si zahráli se jmény jako Calyx a Teebe, John B, Icicle, DJ Marky, BSE, Noisia, Paul SG, Chris.Su, Jade, Mindscape, SKC atd. V Crossu svůj performance předvede Gabor. Můžeme se tedy těšit na velmi pestrý a energický set proložený různými spektry dnb a určitě i na spoustu nevydaného materiálu jak je to u producentů zvykem.

ROYGREEN & PROTONE (AT)
Thomas Mondel a Mathias Rauter, lépe známí jako RoyGreen a Protone jsou dva dnb producenti z Rakouska. Poprvé se potkali v srpnu 2010 v proslulém vídeňském clubu Flex, kde dali hlavy dohromady a zanedlouho začali vydávat své tracky jako duo. Svůj obdiv si mezi fanoušky dnb získali především svými nezaměnitelným stylem, kdy ve svých skladbách kombinují prvky z jiných hudebních žánrů jako je jazz, hip hop, soul a funk, ale rozhodně také rádi zavítají do deepovějších poloh a podobných temných atmošek. Jak sami říkají, skládají hudbu tak, jak jí cítí. Jejich úspěchem by se dal měřit nespočet kvalitních releasů na labelech jako Soundtrax, Innerground, Dispatch, IM:Ltd,  Liquid V, Fokuz, Demand, Rubik a mnoho dalších, které hrajou velká producentská jména po světě typu Bailey, Enei, DJ Marky, Big Bud, Stunna, mSdoS, LJHigh atd. V prosinci do Prahy přijede nakonec jen RoyGreen a na jeho výslovné přání jsme na plakátu ponechali celý název jejich projektu. Podle jeho vlastních slov sami sebe nevidí jako individuální producentská či djská jména. Těšit se rozhodně můžete na skvělý set, protože Thomas je samozřejmě i vynikající DJ a jakkoliv některým může jejich produkce připadat chillovější tak věřte, že na párty to bude úplně jinak.

CHANGING FACES (SK)
Občanským jménem Ema Vašková pochází z malého města Piešťany na Slovensku. I přes její mladý věk dnes sklízí celosvětové úspěchy na poli liquid dnb. Její spolupráce se jmény jako Malaky, Loz Contreras, Smote, NCT, Blue Motion, z čehož vznikly tracky inspirované jejími oblíbenými producenty jako S.P.Y, Command Strange, Lenzman, Intelligent Manners, vypovídá o nezaměnitelném talentu.  Krom její produkce se může pyšnit i mnoha djskými úspěchy jako je vystoupením na Hospitality SK, na Liquicity v Amsterdamu a na dalších velkých akcích v Evropě se špičkou liquid dnb scény. Její prosincový mix v Praze si nenechte ujít, tentokrát si totiž střihne exkluzivní b2b set s djane Theyou.

LIXX (SK)
Michalova kariéra začala v Trnavě, odkud neúnavně cestuje už mnoho let po všemožných parties z nichž některé také sám organizuje. Baví lidi po celém Slovensku a nejen tam. Sám zastává heslo, že  "Dnb by měl být o pocitech, ale hlavně i o zábavě!" a jak sám říká „Baví mě nechat sebou procházet všechnu tu skvělou hudbu, energii a hledat ty správné kombinace, aby to stejně cítili i lidi na parketu.“ Přesně na to se od něj můžeme v prosinci těšit. V letech 2008, 2009 a 2011 získal cenu jako „Nejlepší dnb DJ na Slovensku“ a následně v roce 2012 vyhrál DJ competition k festivalu Sun and Bass (pro nás osobně TOP festival), kde si samozřejmě i zahrál. Určitě ho mnozí z vás znají i jako autora, selektora a moderátora populární dnb show Signall_Fm.

CZ SUPPORT
O český support na horní Drum&Bass stagi se již tradičně postarají Ozy & Lu.D.Key ve společném b2b setu, kterým otevřou klub.  Po jejich vystoupení přijde na řadu dj Feela a pak vám naseká Hellsmith, promotér českobudějovické party Gangster Trippin. Dále svůj vytříbený vkus ukážou organizátoři známé Welcome To The Jungle,  jihočeši Johny Player & Tao Maffa. Po nich následují u nás už legendární čeští djs Rudeboy a Akira, kteří si spolu zahrají další vynikající b2b set. V pozdějších ranních hodinách po  headlinerovi  přijdou na řadu konečně řezník Volume Plus a za ním v závěsu  Skáčko, oba patřící mezi organizátory a rezidenty tohoto večera. Končit se bude již tradičně obíhačkou posledních djs trosečníků.

Na dolní liquid stagi začnou od 21h Dubler & Tundra z jižní Moravy. Po jejich společném setu vás rozjede rezident noci DJ Blofeld z LiquidDnbCrew, následován ostravským talentovaným producentem Madface, který vydal v posledních dvou letech nejeden světový track na labelu Liquicity. Po Lixxovi a RoyGreen  & Protone seběhnou z horní stage mistři Rudeboy a Akira, kteří při posledním vystoupení na DT málem zbořili klub. Dále je za mixem vystřídá další rezidentka noci a členka LiquidDnbCrew Theya v exkluzivním b2b setu s Changing Faces. Končit budou kluci Fallen Gemini & Shifty, kteří v Praze premiérově předvedou svůj nový společný b2b projekt TrueBromance.

Doražte si s námi užít ty nejlepší dnb selekce od vybraných mistrů ještě před tím než se každý zašijete doma u vánočního stromku. Cukroví, kapra ani salát sice nemáme, ale za to bar je nabitý chlastem, budou vám hrát ty nejlepší dnb koledy široko daleko a místo vánočky se v klubu bude krájet ta hustá atmoška. Těšíme se na Vás!!

www.facebook.com/events/827003720677931

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama