PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Trimer (UK) & Need For Mirrors (UK) & Mc Lifesize (UK) @ Cross, Praha - 11.11.2016

Publikováno 18.09.2016

Rozhodli jsme se vám zpříjemnit neděli zprávou koho jsme pozvali na další díl Double Trouble! Na magické datum 11.1.1 jsme opět připravili opravdové delikatesy jak je u nás už pravidlem.

DEEP LIQUID STAGE
Liquiďáci tentokrát svým bookingem zašli do více deepových sfér než je u nich obvyklé a na spodní stage vytáhli eso z rukávu s londýnským producentem Need For Mirrors. Svým deepovým setem okoření spodek v Crossu i mlaďas Infract a to celé pod vedením LiquidDnBCrew ve složení - Theya, Blofeld, Runky, Fallen Gemini & Shft.


DRUM&BASS STAGE
Basstardí stage se otřese pod náporem Jump-Upový smršti v podání všem dobře známého Trimera z londýnského Rough Tempa! Bude to temperamentní set, který vám dle očekávání rozhodí sandál. Posekat vás příjde i mladý slovenský DJ Hoffman, který doma ničí kluby víkend co víkend a název jeho crew Stále Málo ho krásně vystihuje. Našim braťa pořád přikládá a přikládá víc i proto se radí mezi nejoblíbenější slovenské DJs. Další showman na line upu bude DJ Fefe, který vám předvede jak se dělají pořádné scratche. Večer klasicky odstartuje dvojice Ozy & Lu.D.Key. MC Lifesize se postará o mikrofon. A tu pravou atmosféru Double Trouble doplní tradičně Drumbassterds crew! Bude i soutěž o nějaké volňásky a v klubu bude k dostání merch z BassterdShopu.

Rozhodně zase očekávejte tu nejlepší atmosféru na dvou stagích vaší oblíbený klubovky. Těšíme se na vás!

www.facebook.com/events/303178686716172

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama