PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Poslední Double Trouble v tomto roce

Publikováno 22.11.2021

Kola osudu jsou nevyzpytatelná, ovšem i v této překotné době máme alespoň jednu jistotu a tou je náš mejdan Double Trouble. Ten se uskuteční tento pátek v pražském Crossu a bude posledním v tomto roce, takže omluvenky nepříjmáme. A koho jsme si pro vás připravili tentokrát?

DRUMBASSTERDS STAGE
Na horní stage jsme pozvali nově složenou producentskou dvojici Seekraze & Tao Maffa. Kluci se dali dohromady teprve nedávno, ale rozhodně stojí za to sledovat jejich tvorbu, která je spíše zaměřena na temnější polohy drum&bassu. Za zmínku jistě stojí track s názvem Bicykle (Soundpolis Records). Z pod Ještědu k nám dorazí Bicman a V-Tec, hlava Monkey Boom crew. Na severu byste těžko hledali profláklejší jméno, které je spojené s dnb scénou a především i s jeho domovským Spot clubem. Dalším do party bude mladá krev v podobě Morphose, který je členem DBear crew. Samozřejmě celou párty bude jako vždy otvírat svým setem Ozy & Ludkey. Naši crew budou reprezentovat Volume Plus, Chombo, Skáčko a R-Flyer.

LIQUID STAGE
Spodek bude patřit jemnějším formám drum&bassu. Těšit se můžeš na Reborn, Sta, Pe:Te, Magická, Twomix a Blofeld.

BASSTERDSHOP
Připraven pro vás bude i stánek s naším merchem, který najdeš jako obvykle na horní stage.

VSTUPNÉ
Vstup je za 130CZK do 21:00 a poté za 150CZK. Koupit lístek můžeš i v předprodeji ZDE.

FUN FACT
Na grafice byl použit lachtan, zastrale pro některé druhy lvoun. Teď už však k fun factu. Slovo lachtan se do češtiny dostalo v 19. století prostřednictvím ruštiny z jazyka Itelmenů, původních obyvatel Kamčatky. Itelmenský název lachtak však označuje tuleně vousatého, nikoli lachtana. Ruští lovci kožešin tento název od domorodců převzali a rozšířili ho na velké samce tuleňů i lachtanů. Takže to vlastně máme v češtině trošičku pomotaně.

Brány Crossu se otevřou v 20:00 a my už se na vás moc těšíme.

www.facebook.com/events/606824167103634

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama