PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Mind Theory (NL) & Bobby (FR) & Hydro (UK) @ Cross - 16.11.2018

Publikováno 11.11.2018

Podzim pomalu ukazuje svou pravou tvář a i když počasí ještě sem tam láká k venkovnímu posezení, noci už jsou chladné a nevlídné. Proto je se západem slunce rozumné najít si nějakou zábavnou aktivitu v teple. Nu a již tento pátek ti s tím pomůže naše crew ve spolupráci s Liqudní crew, jelikož jsme si pro vás připravili další pokračovaní akcičky Double Trouble v pražském klubu Cross. A na co všechno se můžeš těšit tentokrát?


DRUM & BASS STAGE
Horní stage bude jako obvykle rezervovaná pro naši crew a abychom netroškařili připravili jsme si pro vás ne jednoho, ale hned dva headlinery, kteří ti předvedou své umění za mixem. Prvním koho si představíme je holandské duo Mind Theory. David a Shen začínají s drum and bassem v roce 2014 a od té doby si zahráli na několika větších akcích po celém Nizozemí. Zároveň s hraním na akcích rozjíždějí svojí vlastní produkci, kterou vydávají třeba na Raving Pandě. V jejich energetickém setu čekej především neurofunk, avšak chlapci se nebojí podívat ani do jiných vod například v podobě crossbreadu. Druhým headlinerem je mladý sympatický producent z francouzské metropole Paříže jménem Bobby, jehož už jste mohli tento rok slyšet na letním Let it Rollu nebo akci Spojuje Nás Dnb. Ve své rodné Francii objel, již většinu větších klubů a podařilo se mu vystupovat s takovými jmény jako je Wilkinson, Metrik či Loadstar. Jeho vlastní produkce se vyznačuje temnějšími tóny a vychází na Tessitures Recordings, Stoner Music nebo Raving Panda Records. Chlapce za mikem doplní náš stájový kolega Lifesize MC, který svým nezaměnitelným hlasem dodá vystoupení třešničku na dortu. Tahle trojce vám navíc představí své nadcházející společné EP s název Take Control. Ovšem ani na support se nesmí zapomínat. O ten se postará naše crew se svými hosty, v nichž si každý najde to co by si rád poslechl. Takže pokud fandíš mainstreamu v přesných rychlých mixech, rozhodně si počkej na set našeho šéfa Volume Plus. Pokud dáváš přednost temné straně dnb, Houbass ukojí tvoji touhu po neurofunku. Jestli si nerozhodný a volil by si kombinaci obojího, jistě posečkej na set time R-Flyera, který si pro vás připraví kombinaci neurofunku, mainstremu či jump-upu. Nejčerstvějším přirůstkem naši crew je Chombo a i jeho set time proložený starými peckami tě určitě nezklame. Na naši stage však pozvaní přijali ještě tři další hosti. Prvním je československá kolaborace v podobě dvojičky Ripple, ve které nalezneme Pmdr a Spilla. Jedni z nejšikovnějších producentů u nás se představí se svým našláplým setem a proto by byla škoda o ně přijít. Dalším kdo nám zahraje písničku jsou znojemští Breakfast. V neposlední řadě jako vždy na Double Trouble vystoupí Ozy a Ludkey, jenž zahájí celý večer.



LIQUID & DEEP STAGE
Je to temný, je to libový, je to deepový, je to Hydro! Pražáci z Liquid DnB Crew, kteří mají pod palcem spodní stage zaměřenou na inteligentnější polohy drumandbassu, si pro své fanoušky tentokrát připravili nefalšovanou nálož převážně deepové selekce. Ale nebojte se, i liquid a soulful drumandbass zde dostanou svůj prostor. Ty nejhlubší deepové polohy očekávejte hlavně od zahraničního hosta, kterým se pro tentokrát stal britský zástupce labelu Metalheadz a producentský kouzelník Hydro. Ten se svou produkcí blýskl na labelech jako Sofa Sound, Horizons Music, Quarantine, Symmetry, Dispatch a samozřejmě výše zmíněné Metalheadz. Svými releasy pravidelně dokazuje, že patří ke špičce svého žánru a na výsluní jej mimo jiné také dostala jeho spolupráce s Breakem, jejichž společné tracky se pokaždé těší velké přízni fanoušků po celém světě. Vlastní skladby produkuje od roku 2003, kdy mu vyšel první release na Fiercově labelu Quarantine, což svědčí o tom, že nás v Crossu čeká fantastické hudební menu z jeho současné tvorby a možná zabrousíme i do dob minulých, kdo ví?! Kromě Hydra se samozřejmě můžete těšit i na zástupce tuzemské drumandbassové scény. Tu nyní zastoupí true vinyl lover, Matyx, který ve svém bagu plném asfaltu skrývá nejeden sexy release. No a v neposlední řadě nesmí chybět ani pořadatelská reprezentace z Liquid DnB Crew v plném složení Theya, Blofeld, Runky, SHFT, Fallen Gemini a Stanjah. Karty jsou rozdaný, v programu je rozhodně z čeho vybírat a pokud to nepřeženeme s chlastem, tak bude i na co vzpomínat!



Takže plán je jasný, netvrdni doma a doraž si poslechnout ten nejlepší drum and bass. Piš si tedy do diáře, pátek, 16. listopadu, Crossu, Double Trouble!

www.facebook.com/events/2108802119154761

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama