PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ The Sect (UK) & Saxxon (UK) @ Cross, Praha - 11.03.2016

Publikováno 09.03.2016

Polovina dua The Sect a producent Saxxon! To budou hlavní headlineři březnového vydaní párty Double Trouble v Crossu. Na horní stagi si přijdou na své vyznavači tvrdších i mainstreamovějších odnoží zlámaného beatu, na té spodní čeká dnb nadšence protančená noc plná nekomerčního liquidu, jungle a deepu.

THE SECT (UK)
Začátky britského dua The Sect sahají až do pozdních devadesátých let, kdy si tito dva kamarádi ovlivnění hudbou The Prodigy a repertoárem Londýnských undergroundových pirátských rozhlasových stanic začínají pohrávat s myšlenkou vlastní produkce. Jejich první release vyšel v roce 2006 na Offkey recordings a tím započali svou úspěšnou cestu na dnb scéně. Následně začali vydávat velké množství tracků na významných světových labelech jako Cause 4 Concern Ltd, PRSPCT, Red Light, KSS Black a Utopia Music. V roce 2012 dokonce zakládají svůj vlastní label "The Sect Music". Kluci jsou nejen skvělí producenti, ale taky výborní DJs, kteří si po dvaceti letech hraní vybrousili svůj styl mixování do dokonalosti. To jim zajistilo hraní po celém světe. Tuto světovou show nyní přivezou do pražského Crossu. Těšte se proto na propracovaný vysoce energický temný crossover - drum and bass set, který řádně zahýbá s davem.

SAXXON (UK)
Saxxon a jeho rodina k hudbě neměli rozhodně daleko, otec byl jazzman a jeho sestra hrála na flétnu. Právě tyto dvě věci nejvíce ovlivnili jeho pozdější vlastní produkci a jsou tak specifickým znakem jeho tvorby, která se také vyznačuje prvky funku & soulu nebo hip hopu 90. let. Nedávno v nějakém rozhovoru zmínil, že ke zlámanému beatu ho přivedl malý vinyl obchod v jeho městě, kam si šel původně hledat rapové nahrávky, nakonec domů odešel uchvácen junglem, který se v jeho skladbách i setech odráží do současnosti a to rozhodně i v temnějších variacích. Za svou 10 letou kariéru vydal tracky na labelech jako V Records, Liquid V, Spearheads, Chronic a mnoho dalších skvělých značkách. Znát ho můžete také jako polovinu dua Savage Rehab což je jeho společný projekt, který tvoří se Symptomem. Návštěvníci spodního patra si zajisté užijí jeho velmi rozmanitý set a jak uvádí sám na našem FB eventu: „going to be rolling out the deeper energy music.“ Je na co se těšit!

SUPPORT
Support horní stage se představí známý český mazák Pixie ve společném setu s organizátorem této párty Volume Plus, dále za Drumbassterds crew vystoupí Skáčko, Feela a nový člen PmdR, open set bude jak jinak než v podání dvojice Ozy & Lu.D.Key a jako speciální host horní sestavy bude německý SMA z drážďanské UTM Family.

Support spodní stage bude za organizační LiquidDnBCrew tvořit Blofeld, Fallen Gemini a Shft, dále přijde zahrát pražský matador KamCZa z partičky DNBFever a NZP, z Brna pak do Crossu zavítá Fish z tamní Liquidators crew.

Ať už někoho z headlinerů znáte nebo ne, rozhodně svojí návštěvou neprohloupíte a zažijete tak parádní hudební show skvělých producentů ve dvou patrech pražského Crossu, kteří vám dokáží proč jsou uznávanými pojmy po celém světě. Bude to mejdan!

www.facebook.com/events/1672337106379564

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama