PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Myselor (GR) & Ed:It (UK) @ Cross, Praha - 24.10.2017

Publikováno 19.11.2017

Fenomenální deepař Ed:It a neurohead Myselor hosty listopadového Double Trouble v Crossu! Dvě pražská uskupení, jejichž jména jistě netřeba fanouškům zlomených beatů dlouze představovat, Drumbassterds a Liquid DnB Crew se znovu chystají zbořit Cross Club náloží kvalitního underground drumandbassu.

DRUM&BASS STAGE
Horní parket tentokrát bude hostit řeckého neuro mastera Myselora. Abychom trochu zmínili něco z jeho historie. V roce 2010 objevuje kouzlo Drum and Bassu a Dub Stepu a rok poté už visí jeho track Nightmare na britském youtube kanálu NeurofunkGrid. V té době se věnuje už i DJingu a hraje na undergroundových akcích v Aténách. V březnu 2012 vydává na labelu Mindtech recs svoje první EP Alive jehož tracky hrajou v setech jména jako Dementia, Rregula, Axi, Mefjus, Disphonia, Redject, Optiv, BTK, Octane & DLR. To mu zaručuje slibnou kariéru a důkazem jeho kvalit je mnoho dalších releasů na velkých labelech: RedLight, Mainframe, Mindtech, SOM Music, Sinuous atd. Myselor je jeden z těch, kteří se inspirovali u jiných, ale vytvořil si svůj vlastní originální styl a zvuk. V jeho tvorbě uslyšíte široké spektrum hudby od veselého hopsavého glitch hopu, přes melodický drum and bass až po neurofunk z nejtemnějších hlubin v energickém setu v podání tohoto temperamentního jižana, který patří ve své zemi i mimo ní k tomu nejlepšímu, co tato scéna nabízí. Jako DJ support zde vystoupí polský projekt Wild Rabbits, pražští Parallel Activity a dále organizátoři z Drumbassterds ve full složení – Volume Plus, Feela, Houbass, Skáčko, R-Flyer a MC Lifesize!

LIQUID/DEEP STAGE
Spodní Liquid/deep stage pod taktovkou Liquidní krů nabídne jméno, jež v současné době patří mezi hlavní zástupce deepového drumandbassu. Pozvání totiž přijal britský producent Ed:It ze stáje Shogun Audio! Ed:It se na scéně objevuje v roce 2010. Od té doby pilně pracuje a zlepšuje své producentské skilly a posouvá svůj zvuk stále dál. Není divu, že se po pár letech stal jedním z předních zástupců nové vlny interpretů, jež zásobují fanoušky velkou porcí oduševnělého a smysluplného drumandbassu deepových poloh. První releasy na značkách Critical Audio a Flexout Music zapříčinily, že si Ed:Ita začaly všímat interpreti působící na scéně mnohem déle a spolupráce na nových skladbách na sebe nenechaly dlouho čekat. Po kolaboracích se jmény jako Pennygiles, Eastcolors nebo Hyroglifics následovaly releasy u zaběhnutých značek Blu Mar Ten Music a Commercial Suicide. V současné době Ed:It zastupuje značku Shogun Audio, kde před měsícem také vydal nové EP s názvem The Junction. V Crossu nám tento talentovaný producent jistě předvede to nejlepší ze své produkce! Kromě Ed:Ita na liquid/deep stagi ještě vystoupí zástupci pořádající Liquid DnB Crew ve složení Theya, Fallen Gemini, Runky, Blofeld, SHFT a Stanjah.

Double Trouble startuje 24.listopadu, od 20:00 v pražském klubu Cross. Tak ber partu kámošů a doraž zapařit na pořádnou drumandbass music. Těšíme se na vás!

www.facebook.com/events/1229756433836884

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama