PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble w/ Proxima (UK) & Pola & Bryson (UK) @ Cross, Praha - 11.01.2017

Publikováno 15.01.2017

Double Trouble nepřestává flákat svoje bookingy ani v novém  roce a proto vám přináší do ČR další nové tváře ze světa dnb. Svůj debut na horní stagi předvede famózní producent Proxima, původem z Holandska, žijící v Anglii a dále Pola & Bryson – britské duo dodávající svěží vítr do plachet liquid dnb scény nové generace.

PROXIMA (UK)
Proximu ovlivňovala hudba většinu jeho života. Jeho první producentské snahy v dnb si rychle získaly pozornost vedoucí k releasům na labelech jako je Shotgun Ltd, Play: Musik a Verse´s Crunch. V roce 2011 došlo ke změně jeho směru, když ho zaujal dubstep. Dosáhl tím velké podpory od DJ Youngsta. Pod jeho labelem Tempa vydal mnoho neuvěřitelných tracků (“Formal Junction”, “Lie Detection”, “Trapped” etc.) a na konci roku 2014 jeho debutové album Alpha dobylo scénu. Bezesporu je to všestranná hudba, která ukazuje, jakých muzikálních schopností dokáže dosáhnout. V roce 2015 se opět posunuly Proximovy preference. Jeho cílem bylo spojit prostředí dnb i dubstepu a jeho originální přístup byl velmi vyzdvihován. Jen se zaposlouchejte do „Point of Focus“ na Hospital Records, „Sens8“ na Shogun Audio nebo „Crane“ na Plasma Audio a zjistíte, jak vypadá „myšlení budoucnosti“. Rozhodně to není jeho jediný prostředek jak posouvat Drum and Bass kupředu. Nárůstu obrovské podpory získali taktéž Proximovi „techier“ tracky vydané na Blackout Music a Neodigital. Tenhle producent zvyšuje laťku s každou novou nahrávkou a bude pokračovat neustále víc a víc tvrdě a rychle…

POLA & BRYSON (UK)
Na prvním vydání DT roku 2017 zavítáme na spodní stagi do světa fenomenálních liquidových atmošek dvou britských producentů Jacka ‘Pola’ Higginse & Harry Brysona. Dva mladíci s ohromujícím talentem a citem pro hudbu. Přestože začali vydávat svoje vlastní tracky teprve v druhé polovině roku 2015 už teď mají ve svém portfoliu zářezy na skutečně velkých labelech. Pokud budeme jmenovat, tak na Hospital, Liquidcity i Spearhead jsou teď jako doma. Nicméně nesmíme opomenout jejich vlastní label Soulvent Records, kde vycházejí samozřejmě jejich vlastní věci, tak i úžasné kousky napříč světovou scénou. Kluci mají naprosto neuvěřitelný progress během strašně krátké doby. I jejich DJské schopnosti rozhodně nezaostávají! Pravidelně účinkují na nám velmi známých populárních párty Hospitality napříč celou Británií. My si jejich nadání samozřejmě všimli a proto vám je vezeme do Crossu, kde si spolu střihnou 2h set.

DJ support horní stage
Výše zmíněnými jmény zahraniční booking nekončí. Itálii přijede reprezentovat Ferro, Portugalsko pro změnu Netherground. Z pražské stáje přijdou zahrát v plném složení kluci z Parallel Activity. Začátek párty rozjedou tradičně Ozy & Lu.D.Key. Za majkem se opět objeví MC Lifesize. Zbytek line upu doplní pořádající Drumbassterds crew - Volume Plus, Feela, Skáčko a Houbass.

DJ support dolní stage
Na liquid stagi krom britského dua očekávejte rezidenty noci z LiquidDnBCrew – Theya, Blofeld, Fallen Gemini, Shft a Runky

www.facebook.com/events/1716568852003548

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama