PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Double Trouble XXX již tuto sobotu

Publikováno 09.08.2018

Počasí sice přímo vybízí k posezení někde u vody s venkovní produkcí, ovšem pokud se řadíte mezi fanoušky kvalitního drumandbassu, tak i v těchto horkých dnech by byl hřích nenavštívit pražský club Cross! Právě tam už tuto sobotu proběhne letní edice oblíbené klubovky Double Trouble a k tomu se bude jednat o 30.díl! A co jsme si tentokrát pro všechny dnblázny připravili? Nabitý line up, se zahraničními hosty a bohatým doprovodem. A pokud by vám přeci jen chybělo posezení venku, tak Cross je ideálním místem, kde skloubit venkovní chill s večerní klubovou party.

DRUM&BASS STAGE
Horní stage, věnovaná převážně tvrdým beatům a mainstreamovějšímu zvuku bude o prázdninách hostit ruského producenta Rusty K. Ten se pohybuje na dnb scéně již bezmála 10 let. Jeho smysl pro detail v kombinaci s takřka bezmeznou zvukovou fantazií okamžitě ohromil nejednoho nadšence zlomených beatů. Kombinací úžasného ruského virtuózního talentu pro zvukový design a vyprávění příběhu si získal přízeň světové neurofunkové komunity a podporu producentů od Audia, Aepha, Billaina až po Joe Forda, Memtrixe, Neonlighta, nebo Zardonica. Před dvěma lety založil se švýcarským producentem Overtechem producentský tandem s názvem Magnetude. Jejichž tracky vychází na světových labelech jako RAM Records, Eatbrain, Renegade Hardware.

SUPPORT
A aby toho nebylo málo, tak kromě výše zmiňovaného se můžete dále těšit na šílenou holandskou dvojicí Intense Soundsystem, či zástupce rakouské školy jménem Ferrum. Kromě zahraničních jmen se můžete těšit i na kvalitní český support. To zastoupí nadané mostecké producentské duo Standpoint, Frýdecko-Místečtí démoni Fantek & Pex, či tradiční hosté Ozy & Ludkey. A nebyla by to party Double Trouble, kdyby se na stage nepředstavili zástupci pořadatelské Drumbassterds crew ve složení Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Skačko a Chombo. Je jasné, že vás na hlavní stage čeká velká porce zábavy!

LIQUID STAGE
Parta Liquidnb crew si pro své věrné fanoušky na spodní stage připravila velmi speciálního hosta, který v našich končinách ještě neměl tu čest vystoupit. Až z dalekého Ruska přijede odehrát svůj atmosférami a líbivými melodiemi nabitý set talentovaný DJ a producent, jehož releasy můžete už pěkných pár let vídat na známých labelech Fokuz Recordings a fanoušky velmi oblíbené značce Liquicity. Pokud tipujete jméno Bert H, tak hádáte správně. Tento mladý producent se poprvé představili roce 2014 svým releasem na značce Celsius Recordings, čili sesterském labelu Fokuz Recordings. Od této doby vydal více než třicet dalších releasů nejen u výše zmíněných vydavatelství a zapsal se tak do srdcí mnoha fanoušků liquid a soulful drumandbassu. Jistě nás čeká set plný krásných atmosfér, srdceryvných melodií, při jehož poslechu rozhodně nezůstanete v klidu. Samozřejmě nebude chybět ani český support o který se nyní postará Highground z oblíbené BassDrop crew, Kubass a samozřejmě nebudou chybět ani zástupci pořadatelské Liquidnb crew, za kterou zahrají pánové Runky, Shft a Stanjah.

Tady není nad čím přemýšlet. Sobota, Cross, Double Trouble, Rusty K, Bert H, mejdan do ranních hodin. Těšíme se na vás!

www.facebook.com/events/261697317734872

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama