PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Proč hlasovat v Drum&Bass Arena Awards 2018?

Publikováno 28.10.2018

Každý rok ta samá ohraná písnička. Hudební ocenění jsou na nic, no jasně! Umění a tvořivost jsou velmi osobní záležitostí a každý je vnímá a vyjadřuje svým originálním a specifickým způsobem. Vkus každého člověka je totiž stejně jedinečný, jako otisk prstu.  Proto výsledky Drum & Bass Arena Awards občas nemusí přesně odrážet to, o čem jste hlasovali, nebo máte rádi.

To vše je pravda, nicméně to není důvod, proč existují ceny Drum&Bass Arena. Nejde o to, kdo bude první, druhý, nebo třetí. Nejde ani o to, kdo se dostane do nominace. Drum & Bass Arena Awards jsou o tom, že fanoušci ze všech koutů světa mají jednou za rok šanci, zúčastnit se něčeho většího, než je jejich oblíbený Twitter nebo Facebook. Jde o účast na unikátním celosvětovém průzkumu dnb scény, který dosud existuje. A existuje proto, že všichni milujeme hudbu.

Jedná se o hudbu a váš vztah k ní. Kdy jindy máte příležitost zamyslet se nad všemi skladbami, které vám v letošním roce ustřelily kecky? Nad všemi těmi DJs, co vás rozpařili a uvedli v trans. Nebo všechny ty festivaly a cluby, které vám nejvíce utkvěli v paměti. Díky svému hlasu tak můžete ocenit své nejoblíbenější interprety, písničky, labely nebo události.

Hlasování je hlubokým a náročným procesem, i když zrovna nejste vážným hudebním fanouškem. Je to chvíle, kdy se vracíte zpět ke svým oblíbeným setům a playlistům, posloucháte hudbu a zamýšlíte se nad skutečností, že jste zažili další výjimečný a vzrušující rok. Je to ta chvíle, kdy si uvědomujete jak široká a barvitá je dnb scéna a kolik neuvěřitelně talentovaných a kreativních mozků nabízí.

Ano, vybrat jednoho konkrétního favorita je těžké, někdy i nemožné, ale to je sama o sobě povaha jakéhokoli typu hlasování v jakékoliv umělecké formě, jakéhokoli tvůrčího odvětví. Dokonce i když víte, že budete jedním z mála lidí, kteří hlasují v určité kategorii, je to samo o sobě plnohodnotným aktem. S tolika hudby a tolika talenty kolem, je ještě důležitější volit nyní.

Hlasuj ZDE

via: 
breakbeat.co.uk/news/why-should-you-vote-in-the-drumbassarena-awards-2

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama