PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DrumBox w/ L Plus (SK) @ Matrix, Praha - 13.07.2012

Publikováno 13.07.2012

DrumBox s Pixiem a Sukim máme úspěšně za námi a proto nám nezbývá nic jiného, než vám naservírovat další pořádně rozjetej mejdan!! Nejenže třetí pokračování je warm-upem na letní LET IT ROLL, ale představíme vám souseda z nedalekého okolí, výherce hned několika letošních Slovakia dnb awards, skvělého producenta a dje, kterého všichni známe pod jménem L PLUS.

L Plus spolupracoval s labely jako jsou: Urban Takeover, Cymbalism, Xporsure, Intrinsic, atd. V roce 2007 vydal na Futureboundově labelu Viper records track Middle East Sun, který neváhal použít i Andy C ve své kompilaci Nightlife 4. Pod Viper rec. zůstává do roku 2010.

V roce 2011 se stal nedílnou součástí Technique Recordings, kde vydal pecky jako třeba Catastrophe (Ft. Shaz Sparks), remix tracku Reach od Tantrum Desire a nyní mu vychází EP s názevem Amazing, ke kterému vám přinášíme oficiální videoklip (viz níže).

To vše ho řadí mezi nejúspěšnější světové drumandbassové producenty, ve slovenských dnb awards získal celkem 4 ceny (1.místo – producent, 3.místo – dj roku, 1. a 3.místo – skladba roku) ) a v Matrixu vám  předvede, že zaslouženě.


Z českého osazenstva se můžete těšit na Bifiduse Aktivního ze Shadowboxu, sympatickou djku Theyu v zastoupení Liquidrumandbass a samozřejmě celou Drumbassterds crew ve složení Volume Plus, Martyyno, Skáčko, Do.mi.no a Any.

Takže v pátek 13.07.12 to vše vypukne ve 21:00 v žižkovském klubu Matrix, kde do 22hod máte vstup ZDARMA a poté za 80,- Rozhodně se máte na co těšit!

www.facebook.com/events/304900192936896

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama