PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DrumBox w/ James Marvel (BG) & Mc Mota (BG) @ Uhelna, Praha - 06.02.2016

Publikováno 17.01.2016

Po tříleté pauze se DrumBox vrací na scénu a hned se skvělou nadílkou + v krásných prostorech klubu Uhelna. Dlouhou dobu jsme svědky neustále se opakujících jmen, která se točí na drum&bassových mejdanech. Chtěli jsme pro vás něco nového, něco neokoukaného a přesto kvalitního, perspektivního. Právě, proto se 6. února 2016 objeví James Marvel & Mc Motta!

JAMES MARVEL (BG) & MC MOTA (BG)
Tohle duo zná již celý drum&bassový svět díky nominacím, které získali v druhém kole Drum&Bass Arena Awards 2015, a to v kategoriích Best Track (feat. Mc Mota), Newcomer DJ, Newcomer MC a Best Remix, který vytvořil spolu s Hypoxia. Belgický producent a DJ James Marvel bezesporu patří ke jménům, které by žádný drum & bassový fanoušek neměl přehlížet. V roce 2015 začal svoji dosud veleúspěšnou spolupráci s MC Motou, jejich atmosférický roller Whatever Brings U Down byl jedním z klenotů kompilačky Inner Space D&B Volume One. Nedlouho poté se spojil s dalšími belgickými kolegy, duem Hypoxia, a společně zremixovali Back 2 Basics od Dub FX pro jeho remixové album. A dle očekávání to vzali pořádně od podlahy! MC Mota se pak společně s Jamesem postaral o jeden z nejzajímavějších počinů roku 2015 - track Way Of The Warrior. Nepřetržitý a takřka smrtící příval slov z mikrofonu MC Moty společně s vynikajícím akcentovaným instrumentálem vytváří zřídka slýchanou flow, která dokáže nakazit a rozhýbat každého, kdo ji slyší.

CZ SUPPORT
Line-up bude doplněn kvalitním supportem skládajícím se ze zástupců Drumbassterds crew, přesněji: Volume Plus a Skáčko. Dále pak slovenský Pmdr z projektu Masokombinát, Dollo z uskupení Furious Freaks a Bass Drop, Spontal crew bude reprezentovat Mersi a doplní je ještě Zakilo a Infract.

Takže, už víte kam v sobotu 6.2.2016 na mejdan! Doražte na DrumBox do Uhelny, kde na vás bude čekat parádní atmosféra, známé tváře a hlavně kvalitní drum&bass! James Marvel & MC Mota, mladí „hrdinové“, kteří vás svým vystoupením totálně podrtí!

www.facebook.com/events/1517225311911340

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama