PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DrumBox w/ Wickaman (UK) @ Matrix, Praha - 28.06.2013 + soutěž o 2×2 volný vstup

Publikováno 28.06.2013

Drumbassterds crew společně s klubem Matrix přináší na zakončení klubové sezóny opravdovou lahůdku pro milovníky drum&bassu, který má říz a především hlavu a patu. Pro tuto příležitost do Prahy zavítá britský producent a dj WICKAMAN, člen známé producentské dvojice J Majik & Wickaman.

Party Drumbox už se dávno zabydlela mezi pražskou klubovou elitu a kluci z pořádající Drumbassterds crew každým dílem dokazují vytříbený vkus ve výběru zahraničních hostů a odvahu přivážet aktuální a v ČR neokoukaná producentská jména.

Wickaman je v současnosti tahoun britského labelu Infrared music a mezi producentskou špičku se společně s J Majikem dostali v roce 2008, díky singlům „Crazy World“ a „Feel About You“ a do čela snad všech existujících drum&bass žebříčků je o rok později katapultoval remix ultraznámého singlu „Deadmau5 – I Remember“.

V současné době chrlí J Majik a Wickaman produkci rychlostí dobře promazaného AK47 a na konec května 2013 je ohlášeno vydání nového alba Out Of Sight, takže se připravte na kupu horkých novinek. První singl z nového alba „Lift Me Up“ se během několika dní dostal do TOP 5 na Beatportu a podporu dostal od takových osobností dnb scény jako Friction a Crissy Criss.


O support během večera se postará zakladatel Breakart crew – dj Thiew, dále dj Mersi ze Spontal crew, Azawakk z Ara Company, DD Loko (Smash) a samozřejmě celá Drumbassterds crew, která to rozjede v klasickém složení – Volume Plus, Martyyno a Skáčko.

Druhá stage bude tentokrát věnována breakbeatu a elektru, kde vám během večera zahraje djane Domie, DD Loko, Volume Plus a Martyyno.

Takže v pátek 28.6.13 to vše vypukne ve 21:00 v pražském Matrixu, kde máte do 22hod. vstup za lidových 50kč a poté za 100kč. Doražte oslavit ve velkém stylu konec školního roku, rozlučku s klubovou sezónou a hlavně super párty. Kdo snad ještě váhá, muže zkusit soutěž o 2×2 volné vstupy.

Soutežní otázka: Na kdy je ohlášené výdaná alba Out Of Sight?
a) Květen 2013
b) Červen 2013
c) Červenec 2013

Správné odpovědi posílejte na soutez(zavináč)drumbassterds.cz a uveďte své jméno, příjmení a město kde bydlíte.

Uzávěrka došlých odpovědí bude 24.6.2013 ve 20:00. Ze správných odpovědí vylosujeme 2 soutěžící, kteří obdrží 2 volné vstupy.

Výherce kontaktujeme e-mailem a zveřejníme jejich jména 25.6.2013.

www.facebook.com/events/350838098351070

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama