PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DrumCity & LocknLoad @ Denoche Music Hall, Hradec Králové - 18.11.2017

Publikováno 05.11.2017

18.listopadu se již po čtvrté rozezní Králove Hradecký klub Denoche Music Hall rezidentní drum and bassová akce Lock n’ Load. Tentokrát kluci spojili síly se znamým uskupením djs DrumCity a vytvořili tuto našláplou akci, na kterou přijali pozvání hned dvě velká plus cz/sk scény. Ze Slovenska všem dobře známý L Plus a z Česka velmi žádaný Volume Plus, kterého doplní jeho parťák z Drumbassterds crew Houbass.

Jak to vlastně bude celé probíhat? Po celou noc se po hodinových setech budou točit djs z obou pořadatelských crew, kteří Vás provedou všemi zákoutími DnB, počínaje deepem až po neuro. Do půlnoci Vás tak perfektně naladí na headlinery večera, kteří Vás až do 3:00 nenechají vydechnout. Následovat budou další sety djs pořadatelských crew až do rána.

LOCK’N’LOAD
Lock n’ Load crew vznikla právě v klubu Denoche Music Hall v únoru 2017, kde se shodou náhod uvolnil termín a kluci se chopili příležitosti a skvěle ji využili v původní sestavě Mike Crush, Tensyy a Quadrax. Tito djs mají každý svůj vlastní osobitý styl a v jejich setech se prolínají jak mainstreamové věci, tak jumpup a v neposlední řadě neurofunk. Během večera se na stagi prostřídají všichni 3.

DRUMCITY
DrumCity crew vznikla na konci roku 2016 a to v Pardubickém klubu Hobe Music Hall. Rezidentní DJ´s tohoto uskupení jsou Hrounex a Bulwa. Na stagi se objeví samozřejmě oba dva a ještě je doplní jejich blízký kamarád N-Sickle.

www.facebook.com/events/337963656662668

Lístky na událost můžete koupit ZDE a my se těšíme na super mejdan ! ! !

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama