PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Earthquake w/ Tobax (RU) @ Storm, Praha - 08.09.2017

Publikováno 03.09.2017

Populární neuro-jumpupová party Earthquake se tento pátek vrací do pražského Storm klubu! Pozvání přijal nadějný ruský producent TOBAX, který se šplhá mezi producentskou špičku.

TOBAX
Vlastním jménem Aleksei Strokov, je mladý a nadějný DJ, producent a člen Titan Records, který si získal podporu a chválu od jmen, jako jsou Noisia, June Miller, Ed Rush, Mejfus a A.M.C. Svou djskou kariéru rozjel v létě roku 2010, kdy jste ho mohli chvíli slyšet pod názvem "Electronic Star", ale ještě téhož roku se přejmenoval na Tobaxe. Roku 2010 začal vydávat pod menšími labely, dokud mu roku 2015 nevyšla VIP verze tracku „Mezzanine“ a „Lockdown“ pod Titan Records. Od té chvíle Tobax hraje po celé Evropě a spolupracoval například i s naším LifeSize MC na releasu „Extaziest/Golem“, dále s umělci Disprove, Malux a Current Value. Tobax upřednostňuje tvrdší styly DnB, ale současně do své hudby zahrnuje i atmosférické backdropy.

SUPPORT:
Z českých djs vám během večera nandají: Upfockerz, Krowak, Mouzl, Crippleffect, Bicman, Frostbite, Furious Freaks, Mcquack, Saym, Prase a Stux! Takže bude hodně veselo a kdo nedorazí, od dost příjde!

www.facebook.com/events/113588265943168

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama