PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Empire Label Night Prague w/ L Plus @ Uhelna, Praha - 14.10.2017

Publikováno 13.10.2017

Empire Recordings míří do pražské Uhelny a rozhodně nebudou sami. Na první label night a warm-up party na plzeňskou halovou událost s Drumsound & Bassline Smith přijala pozvání celá řada kvalitních dnb djs v čele se slovenským mazákem a skvělým producentem L Plus!

L PLUS
Larry začínal jako dnb dj v roce 1998, po třech letech začal produkovat vlastní tracky s odlišným a výrazným rukopisem. Ty se stávají součástí setů slovenských i zahraničních DJs. Po devíti letech na slovenské klubové scéně a několika trackách vydaných na menších labelech ho od roku 2007 zastrešil britský label Viper, kde vydal výrazný singl Middle East Sun. Singl vedl dva týdny žebříček prodejnosti. Hustý remix počin – bootleg Killing In The Name (původně od Rage Against The Machine) ho v roce 2008 uvedl do denní hranosti Rádia_FM a dostal do povedomí širší veřejnosti. Remix zároveň zlomil hranice mezi kytarovou a elektronickou hudbou v jeho setech.
Od roku 2011 má exkluzivní smlouvu s britským labelem Technique Recordings / Worldwide Audio Recordings, kde vydal digitální nosiče: Timetravel EP (2011), Catastrophe (2012), Amazing EP (2012), Faces/Heavy Mental (singel, 2013), Priceless EP (2013), Everyone/Lost Moon (singel, 2014), Speed Of Light/Carbon (singel, 2014), One Tonne Of Bass EP (2015). L PLUS mnohokrát odehrál svoje sety na domácí půdě i v zahraničí, v klubech i na festivalech (Bažant Pohoda, Grape, Eurocultured (UK), Unisex (UK), Mainframe (AT), Ruhestorung (AT)). Jeho tracky se objevují v top britských rádiích – BBC Radio1, KissFM, Ministry Of Sound, či v slovenském Rádiu_FM. Aktivně hraje produkuje,remixuje a vydává debutové album Hideout.

Supportovat budou: Akira, Pwp, Beesu, L1, Sphere, Decide, El Minor a Blackness a na majku bude reprezentovat naší Drumbassterds crew Lifesize Mc (UK)! Nenech si ujít opravdu nabitej line-up této události v přažské Uhelně již tuto sobotu!

www.facebook.com/events/1784954565136325

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama