PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Empire Recs. Label Night w/ Insideinfo (UK) & Tobax (RU) @ Papírna, Plzeň - 14.04.2018

Publikováno 14.03.2018

Představujeme vám plzeňskou label night čerstvého a skoro jediného drum’n’bass labelu z ČR, který funguje na mezinárodní scéně s distribucí v UK! Tentokrát v čele s one & only Insideinfo (UK)!

INSIDEINFO
V posledních letech je jméno Insideinfo známo především pro svou velmi technicky zvládnutou neuro nálož, kterou do světa DNB stále pumpuje ve spolupráci se jmény jako například Mefjus, The Upbeats, Smooth, Maztek, nebo Prolix - spolu s masivními singly na Viper Recordings jako je třeba ''Mushroom'' a ''Metamorphosis''. Nelze opomenout také remixy, které ukuchtil na skladby od Black Sun Empire, Bad Company, Usual Suspects, Hybrid Minds a další. Jeho kolaborace s Mefjusem na tracku ''Pulsation'', který byl vydán na Viper Recordings se vyšvihl na první místo, a udržel si ho po dobu 3 týdnu, na Beatportu. A jeho spolupráce s The Upbeats na singlu ''Foothpath'' jim přinesla nominaci na nejlepší track roku 2015. S velmi čerstvým zvukem, výbornými písněmi a spoustě dalších věcí z produkce Insideinfo se máme opravdu na co těšit!

TOBAX
Další  heavyweight producent je z Ruska a není jím nikdo jiný, než Tobax! Zářezy na labelech jako Titan, C4C, TAM Records a Empire Recordings z něj dělají producenta s nepřeberným rozmachem ve světové DNB scéně. Pro rok 2018 chystá řadu skvělých releasů na labelech jako Eatbrain, C4C a další. Tobaxe jste si v minulosti mohli vychutnat v ČR například na události Double Trouble a máme od něj informaci, že se opět neskutečně těší na české publikum, malinovku a žebírka!

SUPPORT
Dalšími headliner je Computerartist (CZ), který vás k ránu pořádně pokácí. Jako support vystoupí špička české scény z řad Let It Roll - Akira, Bifidus Aktif a Volume Plus. V barvách Empire Recordings se ukážou L1, Sphere, PWP a Decide. Pozvání přijal také Tony Terra (Darkside Records) a Naymes (101 Warriors).


O pořádný hajp na majku se postará opět nukleární hovado A.K.A Nuklear MC (UK) a náš dvorní, jedinečný, Lifesize MC (UK).

Událost probírá ve skvělém prostoru plzeňské Papírny, který bude obohacený tradičně o ten nejkvalitnější zvuk FUNKTION ONE a skvělou vizuální show v podání mappingu od Petra Feruse a světel od FORCE Production!

Presale: 250,- CZK  /  Door: 300,- CZK

www.facebook.com/events/1980502148877848

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama