PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Houbass se stává posilou italského labelu BNCexpress

Publikováno 06.09.2017

Big Up! Nadaný producent a dj Houbass, se díky svému novému singlu a oficiálnímu releasu 'Screwdriver Lobotomy', stává součástí italského labelu BNCexpress!

Ondra aka Houbass se před rokem stal členem naší crew a nyní máme tu čest vám sdělit, že se nově přidává k italskému labelu 'BNCexpress’, který založil dj a producent Promenade.

BNCEXPRESS
První release na tomto labelu byla liquid funková záležitost, ovšem příchodem dalších producentů, se sound začal ubírat všemi směry. Účast více lidí, z tolika různých hudebních prostředí, dává projektu nový zvuk a různorodý pohled na hudbu, takže další tracky byly od ragga jungle až po neurofunk. BNC se také snaží o poskytnutí prostředků pro nově příchozí umělce a také, aby se každý z nich svobodně vyjádřil a rozvíjel svou vášeň v produkci. V současnosti na BNC vydává i česká crew Furious Freaks.

SCREWDRIVER LOBOTOMY
Hudbu k 'Screwdriver Lobotomy' má tedy na svědomí Ondra a šílený text složil náš další člen, zkušený MC Lifesize! Jak vidíte, tak když kluci spojí síly, vznikne pokaždé něco divokého. Na premiéru tracku se můžete těšit už 01.října, ale pro nedočkavce tu máme odkaz na krátké preview:

Screwdriver Lobotomy

Pokud se vám kluků práce líbí, tak je podpořte např. na jejich facebooku - Houbass - Lifesize MC - BNCexpress

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama