PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Jako nebe a dudy, jako tráva a rumy

Publikováno 26.07.2018

Volume Plus, Cross a jen jeden host. Už jenom při napsání těchto pár slov vám jistě došlo "vo co go", aneb, je tu další díl oblíbené čtvrteční akce, Volume Plus Invites, v pražském Crossu! A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš pálit rychleji než kulomet a zahraje zrovna tvůj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho další host při této party?

VOLUME PLUS INVITES
Jak jistě už všichni víte Volume Plus Invites v Crossu je zavedenou párty, kde můžeme slyšet, jak nejnovější dnb tracky, tak i staré pecky, které jste neslyšeli ani nepamatujete a to v podání jednoho z nejlepších českých djs. Avšak, aby Matouš za pultem neumřel vyčerpáním, vždy si zve jednoho hosta, který ho za mixem vystřídá a pomůže vytvořit nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky. Těšit se můžete jak na samostatnou jízdu Matouše, nebo jeho hosta, tak i na nekompromisní 3 hodinový b2b set. Teď, když jsme vysvětlili koncept mejdanu, je na čase představit hosta, headlinera a support v jednom…..Dámy a pánové, na příští Volume Plus Invites se můžete těšit na A-Cray.

A-CRAY
Napsat pár řádků o tomto slánském rodákovi bylo velkým oříškem, protože co vybrat z tak úchvatného bia, jako má Ondra. Tak na začátek, A-Cray patří mezi nejlepší české djs a producenty. Jeho tracky se vydávají na světoznámých labelech, jako je: Neodigital, Titan, Eatbrain či legendární Citrus. Slovy klasika: "kdo z vás to má?" Ondru k hudbě přivedl jeho táta, který sám skládal techno. Díky tomu jsou jeho sety a skladby nejčastěji na pomezí neura s lehkým nádechem agresivity, ale nebojte, A-Cray je nebezpečný leda za mixek, když jste v roli návštěvníka / posluchače!

Jako nebe a dudy, jako tráva a rumy. Toť náš nadpis k tomuto eventu, který odkazuje na dva protagonisty této akce, jakožto dva protiklady. Matouš a Ondra, zpívánky a neura, dobré kuřivo a dobrý rum. Může to vypadat, že společného toho mnoho nemají, avšak opak bude pravdou. Tato párty bude rozhodně jedna z těch o kterých budeš vyprávět svým vnoučatům a to bez přehánění. Takže, doval si do Crossu poslechnout tyto dva pány, pořádně zašlapat, pokecat, dát panáka a brčko!

www.facebook.com/events/451807001953705

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama