PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Ke konci července bude pražšký Cross club hořet

Publikováno 17.07.2018

Všichni řeší, co za párty bude o víkendu. Je toho mraky a ty někdy skoro nevíš, jakou akci si vybrat. No, minimálně jeden víkend v měsíci by jste měli obětovat a dorazit v týdnu, na Drum&Bounce v pražském Crossu! Tentokrát jsme dostali čtvrteční termín 26.července, takže si pište: Čtvrtek ! Drumbassterds ! Cross !

Párty Drum&Bounce jede více než 6 let, to jí ovšem neubírá ani trochu na své přitažlivosti, ba naopak! Za tu dobu nás navštívilo mnoho hostů ze všech možných koutů naší republiky, několik přespolních a navíc zde většinou zastihneš i celou naší crew. No a kdo by nechtěl slyšet nejnovější triple dropy od našeho maestra Volume Plus, spojené s jeho šíleným hopsáním za mixem? Či radši pomalejší, promyšlené mixy, oldschoolových tracků, od matadora Skáčka? Nebo raději temný neurofunkový zvuk od Houbasse? Ty vo*e, kdyby jeho babička slyšela co hraje, tak by asi nechápala vůbec co se děje. Stále jste si nevybrali? Dále nabízíme tedy multižánrového démona R-Flyera, který mixuje od mainstremu, přes neuro, až po řádně ukvákaný jump-up. Oslovit by vás mohl také začínající dj a nejnovější přirustek naší crew, Chombo aka Rakeťák. Ten vás potěší svou rozmanitou selekcí a veselou energií, která srší při jeho setech na všechny strany. To vše doplněné o nezaměnitelný hlas Lifesize Mc, který v současnosti releasuje (vydává) jeden track za druhým, ve spolupráci se ruznými zahraničními umělci.

Opakování je matka moudrosti, takže repeat: čtvrtek, 26.července, Drum&Bounce, Cross, Drumbassterds! Startujeme od 21:00 na dolní stage, končíme až k ránu a vždy je to mejdan jako víno. Vůbec nepřemýšlejte, nazujte kecky, seberte dobrou náladu a doražte s námi prošlapat celou noc při dunění kvalitního drum&bassu!

www.facebook.com/events/2196960413664880

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama