PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Legenda odpálí na DrumBoxu své nové album!

Publikováno 15.04.2018

Pamatujete si na Gameboye nebo na pogy? A co takhle na Drumbox? Sice o trošku mladší než předem zmínění dva, avšak přes to legendární party Drumbox pod taktovkou Drumbassterds se vrací na místo činu. Ve spolupráci se slovenskými chalanmi z Bassement crew, se podařilo oživit tuto party night, dříve pořádanou v ikonickém Matrixu (dnes Storm) a přivést tak do Prahy legendárního DJ a producenta z UK. Co si tedy pro nás všechno kluci připravili? Jednoduše to jde shrnout do pár slov. Zábava, zábava a zase zábava!

Aby jsme Vám hned neprozradili kdo přijal naše pozvání na tuto sekanici, pojďme se nejprve podívat, jak bude celý den s nocí probíhat. Většinou je to furt to samé dokola. V devět začíná party a k ránu nám končí, ovšem to nebude případ tohoto mejdanu! Aneb, chceš si dát vychlazený pivečko, nějakou dobrůtku z grillu, poslechnout si pohodovou muziku nebo pokecat s DJs a kámoši pod svítícím sluníčkem? Jinak řečeno, prochillovat odpoledne a o nic se jednoduše nestarat? Tak přesně tohle si pro Vás kluci z Drumbassterds a Bassement crew připravili!

Celý tento pofel se bude odehrávat od 16:00 hod. na zahrádce klubu Storm, což znamená, že večer nám stačí sejít jen pár schodů a užít si party tak jak se sluší a patří. Myslíme, že toto Vás už navnadilo dostatečně, ale teď k tomu hlavnímu. Co se tedy bude odehrávat večer? Drumbox přivítá jednu z legend DNB scény a to Cyantifica, který zde bude prezentovat své nové album: Bloodline!

CYANTIFIC
Cyantific, vlastním jménem Jon Stanley, působí v popředí DnB scény již přes 10 let. V roce 2006 vydal debutové album 'Ghetto Blaster' (Hospital records), kterému předcházelo množství samostatných singlů a se kterým také vyhrává v následujícím roce Dj Awards na Radiu BBC 1 Extra, v kategorii Best newcomer. Poté přišly nabídky od Critical recs a Ram recs. V roce 2014 exklusivně podepisuje smlouvu s Viper recs, kde mu vychází debut 'Bring You Love'. Poté následuje jeho první singl 'High Water Mark' a remix skladby Anthem od legendárních Brookes Brothers. Cyantific pravidelně obsazuje první příčky v oblíbenosti a prodeji světových dnb releasů. Jeho skladby bourají kluby napříč celou planetou! Jon má na svém kontě přes 200 releasů a již řadu let spolupracuje se zásadními postavami světové dnb scény (ShockOne, Matrix & Futurebound, London Elektricity, Wilkinson, Kasra atd). Ovšem neméně důležitý bude support o který se postarají dvě bandy kluků a to již zmíněná česká Drumbassterds + slovenská Bassement crew, a to prostě chceš!

DRUMBASSTERDS
Kluci jsou stálicí české drumandbassové scény, u kterých si každý fanoušek může vybrat svůj vlastní šálek čaje. Ať je to double-dropový král Volume Plus, temně neurofunkový Houbass, multižánrový R- Flyer či oldschoolový bard Skáčko. To vše doplněné Lifesizem za majkem dělá z této crew něco, co Vás baví. Dokladem toho je několik medailových umístění na Czech DNB awards ( v tomto roce získali skvělé 3.místo).

BASEMENT
Druhou crew zastupující zemi našich bratří nesou název Bassement. Kluci jsou známou postavou Slovenské scény a podílejí se na spoustě akcí. Ať už se jedná o klubovky či dokonce vlastní Open Air festival, jejich hudební show je nepopsatelná. Z chlapců ve Stormu vystoupí regga oldschooler Cukera, kachny lovící Dr. White, multižánrový Kukurica hrající z gramců, deepově založený Ls3ke, tvrdý neurofunk bude zastupovat Meth a konečně jako poslední Numa Be, který tě potěší melodickým liquidem. K tomu všemu, se ještě těšte na live saxofon v podání Maria Belaka, který přidá zase něco navíc do atmosféry k této párty.

Myslíme, že je rozhodně na co se těšit. Proto si udělejte volno, sledujte událost, rozkřikněte tuto akci do světa a těšte se tak jako my!

www.facebook.com/events/413446709083360

via Chombo

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama