PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Let it Roll se blíží

Publikováno 30.07.2018

Už se nám to kvapem blíží a již zítra odpalí další ročník festivalu Let it Roll. Třicet tisíc lidí z různých koutů světa obsadí Milovické letiště (ne jako Sověti v roce 1968) a budou si užívat jeden z nejúžasnějších dnb svátků na světě. Jelikož jsme i my toho součástí, tak vám přinášíme pár informací, kde a kdy zastihnete jednotlivé členy naší crew při tomto bláznivém řádění.

VOLUME PLUS
Začněme u našeho šéfa, který
bude mít tu čest odpálit začátek na třetí největší stage festivalu. Do deníčku si tedy zapiš. Čtvrtek, Volume Plus, Madhose stage, 18:00 - 19:00. No, a aby na to nebyl Matouš sám, dá si b2b s Halbaxem, se kterým na Let It Rollu vystupuje již třetí rok v řadě. Kluci si pro vás připravili hodně vymazlený set na rozjezd, takže rozhodně neváhej dorazit už na začátek. Svým nezaměnitelným hlasem chlapce doprovodí Lifesize Mc. Později se na stejné stage můžeš těšit na jména jako jsou InsideInfo, Tantrum Desire, Matrix & Futurebound či Drumsound & Bassline Smith.

LIFESIZE MC
A jelikož se Lifesize řádí, dle našeho názoru, mezi nejlepší Mc na této planetě, byla by škoda, kdyby se jeho hlas neobjevil vícekrát. Proto si tohoto britského rodáka můžeš užít i ve čtvrtek na Storm stage, kde ho zastihneš od 00:00 do 02:00. Nejprve vystoupí s L1, který bude reprezentovat Empire records a posléze se zástupcem francouzské dnb školy, Bobbym.

R-FLYER & HOUBASS
Pokud plánujete přijet již ve středu, rozhodně by jste měli po náročném stavění stanu najít nějaké síly na návštěvu Storm stage, kde zastihneš dokonce dva Basstards raubíře. Jako první vystoupí R-Flyer jehož set time je od 20:00 - 21:00. Těšit se můžeš na multi-žánrově pojatý set a možná se dostane i na nějaké novinky vzešlé z dílny tohoto nadaného producenta. Naším druhým zástupcem bude Houbass. Je jisté, že Ondra se za mixem nebude schovávat jak před školní docházkou, nýbrž že tvé nohy roztančí pořádnou náloží nejčerstvějšího neurofunku. A v jakém čase ho zde zastihneš? Od 22:00 - 23:00 bude pánem Storm stage. Proto se ničeho neboj a přijď podpořit i jeho vystoupení.

SKÁČKO
V pátek nám to vypukne i na main stage. Ovšem doporučuji si ještě před tím skočit na Storm stage, kde zastihneš našeho barda Skáčka, který tě při slunci pohostí svým oldschoolovějším setem. V pozdním odpoledni nebude nic lepšího než si poslechnout jeho precizní mixy, takže si rezervuj čas od 18:00 - 19:00 a přijď se nechat unést líbivými tóny dnb.

Timetable

Takže, info kdy a kde nás chytneš už máš a zde přihazujeme od každého z nás pár věcí na které se opravdu těšíme!

VOLUME PLUS: Těším se, že si po roce dám b2b s Halbaxem, s nímž to bude již třetí rok v řadě. Další věcí, kterou chci vidět je určitě Opening show a jsem zvědavý, co si pro nás kluci z Let It Rollu připravili tentokrát. No a samozřejmě se těším na kámoše, které jsem od minulého LIRu neviděl.

HOUBASS: Těším se na spoustu kámošů, který jsem za celý rok neviděl, už jde o djs, nebo feláky. Dál na to jak se s Basstardama odreagujeme a užijeme si srandu. No a kdybych si měl vybrat na či set rozhodně půjdu, tak to bude náš Skáčko.

SKÁČKO: Tak kromě toho, že se těším na svoje hraní, tak mám vybrané 3 sety o které bych nechtěl přijít. Prvním jménem je Marky, druhým je Spectrasoul a poslední bude b2b dvou interpretů a to jmenovitě Enei a Kasry.

R-FLYER: Jelikož budu hrát po poprvé na LIRu, tak jsem natěšen na své hraní a jsem velmi rád, že si tam mohu zahrát. Dále si rozhodně nenechám uniknut Opening show a z vystoupení jsem hodně zvědavý co předvedou Camo & Krooked.

LIFESIZE MCBude to pro mě již třetí ročník Let it Rollu a druhý s Drumbassteds crew. Uvidíme se na 3 různých vystoupeních se skvělými djs během čtvrtka a pátku. A hlavně pro všechny kámoše, známý, prostě pro všechny užijte si to ! !

Hurá, zítra to opět celé konečně vypukne a my všichni se vidíme, slyšíme a společně si to pořádně užijeme!

www.facebook.com/events/123565778267173

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama