PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Nabito a odjištěno aka další Drum&Bounce se blíží

Publikováno 03.09.2018

Možná už jste si zvyklí, že jeden den v měsíci je v Crossu je vyhrazen pro akcičku jménem Drum&Bounce, kterou pořádáme více než 7 let. Naše crew vždy obsadí jednu stage a spolu s hosty ti servírujeme to nejlepší z drum&bassu. Na co tedy čekáš? Doraž s přáteli zapařit, či jenom v klídku posedět nad pivkem a užít si večer.

Tak a kdo všechno tě tedy potěší svými mixy tentokrát? Někdo ho zná pod přezdívkou Volume Plus, někdo jako Matouše. My ho však oslovujeme Capo Di Tutti Capi . Týpek, který tě dokáže roztančit díky parádním mixům, přehnanými double dropy, kombinací nejnovějších tracků se starými peckami a k tomu všemu on sám jak blázen lítající za playery. Dalším do party je dj a producent, jehož spíše baví temnější tóny dnb. Mnichovohradišťský rodák Houbass si pro vás přichystá příval nekompromisního neurofunku od světových jmen až po vlastní produkci, která rozhodně stojí za poslech. Třetím představovaným je R-Flyer. Dj a nadaný producent, jehož tracky vyšli třeba na Raving Panda či Empire Records. Jeho sety se vyznačují velkou různorodostí a z lehkostí sobě vlastní Filip prolíná téměř všechny styly dnb. Posledním z naší crew a zároveň náš nejčerstvější přírůstek je Chombo. Začínající dj z Prahy, který preferuje kombinací starých osvědčených klasik z novějšími tracky. Jako hosta jsme si pro tentokrát pozvali dj Dzunior. Pro většinu z vás neznámý dj, který má ovšem dost co nabídnout.

Seber dobrou náladu, dva páry bot a na druhý den si radši udělej volno! Tady není nad čím moc přemýšlet...čtvrtek, Cross, Drumbassterds = mejdan jako prase!

www.facebook.com/events/239960570000829

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama