PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Noční, drum&bassová b2b jízda...

Publikováno 28.05.2018

Volume Plus. Cross. Jeden host. Už jenom při napsaní těchto pár slov Vám jistě došlo "vo co go". Aneb vrací se nám oblíbená čtvrteční akce Volume Plus Invites do pražského klubu Cross. A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš sekat rychleji než gilotina a zahraje zrovna tobě tvuj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho host při této party?

 

Jak jistě už všichni víte Volume Plus Invites v Crossu je zavedenou párty, kde můžeme slyšet, jak nejnovější dnb track, tak i staré pecky, které jste neslyšeli ani nepamatujete v podaní jednoho z nejlepších českých DJ. Avšak, aby nám Matouš za pultem neumřel vyčerpaním, vždy si pozve jednoho hosta, který mu pomuže za mixem vytvořit nezapomenutelný zažitek pro Váš posluchače. Těšit se můžeme jak na samostatnou jízdu Matouše a jeho hosta tak i na nekompromisní b2b. Celovečerní nalož DNB už čeká jenom na tebe! A kdože nám to tedy bude supportit Matouše tento čtvrtek. No přeci Stux z moravské Bassound crew.

STUX
Štoky se poprvé za pult staví v roce 2013 a hraní ho tolik okouzlí, že u něj zůstane. Mezitim se neústalým trenovaním zlepšuje a může se pochlubit hraním po boku takových jmen jako jsou Mind Vortex, Tantrum Desire, Document One či Dishopia. V jeho setech najdeš předevšim ten nejlepší dancefloor, který scéna zatím přinesla. Mezi jeho oblíbené interpety patří Delta Heavy, Dc Breaks nebo The Prototypes. Co více dodat snad jen doraž a podpoř tyto dva rošťáky na mejdanu, který jen tak nezapomeneš.

www.facebook.com/events/815232845326512

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama