PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Olomoucké vibrace

Publikováno 02.10.2018

Že v Olomouci drum and bass jenom vzkvétá, to už nejspíš víte. Avšak co nevíte je, kde tuto sobotu můžete slyšet to nejlepší! Přece ve Varně na vypečené noci s názvem Bass Vibes, kde se vám představí dva Let it Roll djs, zahraniční hosté a kvalitní support! Tenhle mejdan vypadá přesně jako věc, která ti 100% zpříjemní večer!

HEADLINERS
Jako hlavní host se představí producent, dj, zástupce Let it Roll bookingu a stvořitel tracku Stomper....ano, A-Cray. Ondra patří k jedním z nejtalentovanějších producentů u nás se zářezem na labelech jako jsou: Eatbrain, či Titan rec. V jeho setech hledej především temný a velmi hutný zvuk, jenž potěší především fanoušky neurofunku. Dalším, kdo předvede své umění, není nikdo jiný než zakladatel Drumbassterds, člen Let it Roll bookingu a dj co má čtyři ruce a tím je Volume Plus. Matouš dokáže rozhýbat kohokoliv svými nápaditými mixy, jedním double dropem za druhým a zásobou nových tracku prolínající se i staršími klasikami. Jedná se o smrtelnou kombinaci, která učaruje nejednoho fanouška drum and bassu.

SUPPORT
Zástupcem země galského kohouta je rodák z Lille producent XtronX, jehož tracky můžeme slýchat často na youtube kanále Raving Panda. Tento neurofunkový blázen si za dobu svého vystupovaní zahrál po boku takových jmen, jako jsou Zardonic či The Clamps a pro vás si jistě přichystá pěkně vykutálený set, s velkým podílem své vlastní tvorby. Druhým zahraniční host je z Malty, malebného ostrůvku ve Středozemním moři. Jahh Rolland, jehož většina z vás bude znát, jako zakladatele MIB crew a milovníka neurofunku. Jeho sety jsou nebité energii, kterou přenáší i do svého publika. Domácí djs bude zastupovat dvojička z Basssoud crew Deltaphoenix a Gloom, kteří si spolu střihnou nekompromisní b2b set za podpory Ill Minded Mc. Jejich společné hraní bývá zážitek díky jejich skvělé a přirozené show. Posledním koho nalezneš na line upu, je mladá krev severní Moravy! Jaro Freeman vám předvede temný zvuk ve všech formách

Když jsme si představili všechny vystupující, pojďme si povědět nějaké další informace. Připravte se na dvě stage s parádní projekcí, vzduchotechnikou a klimatizací, kuřáckou zónu na terase, kde bude i grill a zajimavé akční drinky. V sobotu rozhodně nezevli doma a doraž zadupat do Varny, jinak budeš litovat!

www.facebook.com/events/894561950931868

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama