PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Páteční Double Trouble se blíží!

Publikováno 23.09.2021

Stejně jako umí měnit chameleon barvy podle prostředí, tak i Double Trouble bude tentokrát ve znamení změny, kdy společně budeme moci prozkoumat všechna zákoutí drum&bassu a to od liquidu, přes mainstream, neuro až po plechy, prostě tam a zase zpátky. No kdo všechno se během večera předvede?

DRUMBASSTERDS STAGE
Na naši horní stage přijali pozvaní kluci ze slovenské Drumatch crew, producentské duo Dykman & Dekel a s nimi mladý nadějný dj Infectious. Tyto jména ti nejsou jistě neznámá, protože již několik let za sebou se pravidelně umisťují na čelních přičkách v anketě Czech & Slovak Drum And Bass Awards. V jejich setech můžeš čekat především temnější stránku drum and bassu, z které ti chalani vytvoří příběh za který by se nestyděl ani Hitchcock. Další, kdo pohladí tvé uši svými mixy je kvartet Defpon, Kayla, Hamham a Moyx z ZRC crew, kteří k nám dorazí až z daleké Ostravy. Nesmíme zapomenout ani na ty, jenž jako pravidelně celý mejdan odstartuji Ozy & Ludkey. Po nich nastoupí ukrajinský dj T4esk! Z naší crew mejdan doplní Volume Plus, Houbass, Chombo a Skáčko.

LIQUID STAGE

Jako obvykle si spodní stage vzala na starost Liquid crew. V jemnějších formách drum and bassu tě provedou Blofeld, Pavel Aeling, Magická, Gesiman, Candle Sauce a Twomix.

VSTUPNÉ
Lístky lze zakoupit předprodeji ZDE, nebo na místě za 100czk do 21:00 a poté za 150czk. Na facebookové události probíhá i soutěž o free vstupy!

BASSTERDSHOP
Pro vás bude připraven na obvyklém místě v prostorách horního baru.

FUN FACT
Jistě jste si všimli, že grafika na Double Trouble zpravidla obsahuje nějaké zvíře. Namátkou jsme se už mohli setkat například s pandou, tygrem, žralokem, nebo několika brouky. No a aby jsme se všichni trošku dovzdělali, vždy vás seznámíme s nějakou zajímavostí ohledně daného zvířete z plakátu.

CHAMELEON
Věděli jste, že se chameleoni nemohou vybarvit do jakékoliv barvy – každý druh má svou omezenou paletu barev. U většiny druhů převládají všechny možné odstíny zelené, hnědé a černé barvy. Některým druhům nedělá problém se vybarvit i do žluté, oranžové, modré a fialové barvy.

My už se moc těšíme a doufáme, že se první řijnový den vidíme v Crossu na Double Trouble.

www.facebook.com/events/818462485509224

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama