PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Beesu

Publikováno 11.09.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a tím pádem i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s členem Let It Roll crew a tím je Beesu!

BEESU
Člen Let It Roll crew, promotér a reprezent především neurofunkového a deep proudu dnb scény. Za svou dobu na scéně má za sebou velké množství akcí z djské i organizátorské strany (Let It Roll, Hospitality, RAM Night, X-Massacre, atd.) a jeho energií nabité sety jste měli možnost slyšet nejen na uzemí ČR, ale i v zahraničí (UK, Holandsko, Německo, SK...). V jeho setech se můžete těšit na moderní styl mixování, nevydané dubplates, čerstvé novinky i nestárnoucí burácející klasiky.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Z prapůvodního Bristol Massacre, kdy si všichni mysleli, že jsem dvoučlenný projekt z Anglie a pletli si název města, jsem pro jednoduchost přešel na víceméně japonský překlad slova „bass“. A taky mám rád včely. Jo a vyslovuje se to „Bísu“. Ne „Básu“ ani „Besu“. :D

02) Cross, Storm, nebo?
Storm pro velký akce, Cross pro menší.

03) Klub, nebo open-air?
Klub. V poslední době mi už jedna pořádná noc stačí :)

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Něco mezi, asi dle nálady a nahromaděný agrese. Ale preferuju kvalitní čerstvý neohraný tracky nad double, triple a quattro dropy.

05) Tvých aktuální top 5?
Calyx & TeeBee - A Day That Never Comes (Break remix)
Inward, Hanzo & Randie - Dirt
Revaux - Accelerate
Kryptomedic & Disphonia - All Ears
Dub Elements & 20Hz Audio - Get On (teprve vyjde)

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Samojízda.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Zahodit a to hodně daleko. Chci slyšet hudbu, ne kvákání. Pár hodně kvalitních výjimek se ale najde, co dokáže set osvěžit.

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Český producent dlouhodobě Rido, zahraniční král králů Break. Zahraniční DJ mě na LiRu ohromil Skeptical, to bylo něco neuvěřitelnýho. A z českých "DJs" mě naposledy nejvíc bavil A-Cray.

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Na Let It Rollu 2018, makáme na tom už od týdne před letošním festivalem. Dále Hospitality In The Park, kde máme nadupanou stage a dalším milionu věcí, co jsou s tím vším spojené. Za Beesu nahrávám teď po fakt dlouhý době 2 sety. Jeden deepovější a jeden neurofňuk pro DarkSide.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Dimension - UK. Ne, ani po LiRu se mi neohrál.

Beesu

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na víceméně jakoukoliv do Retra.

12) Pivo, nebo panáky?
IPA!!! I když jsem zrovna četl, že po tom rostou chlapům divný prsa?

13) Prsa, nebo zadek?
Zadek!

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Let It Roll 2012 byl pro mě fakt legendární. To jsem byl ještě jako návštěvník a užil si to fakt úplně naplno. Úžasnej ročník.

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Seriály, ženský, kocour a totální vypnutej relax.

Díky moc že jsi si na nás udělal čas, přejeme ať se vám vydaří všechny mejdany na kterých makáte a oba dva sety co chystáš! Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka líbila a vy podpořte Mikoho ZDE na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama