PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Gloom

Publikováno 02.10.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a tím pádem i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se slovenským DJem působícím v Praze, který si říka Gloom!

GLOOM
Ahoj, jmenuji se Matěj a je mi 23 let. Pocházím z malého města na Slovensku jménem Hlohovec, ale už přes 3 roky žiju v Praze. Drum and bass je pro mně top hudba. Od 16 neposlouchám skoro nic jiného. Na střední mě spolužáci nechápali, jelikož oni poslouchali ,,Danzakudúro" a ja Billaina :D Čas plynul a já jsem se dostal do Prahy, kde po roce objevuju klub Centrála, kde jsem dostal možnost aktivně trénovat na CD playery. Této možnosti jsem se náležitě chopil. Tento rok jsem vyhrál contest na LET IT ROLL v kategorii HARD DNB. Nejraději hraju subžánr neurofunk (ne jump up) s přechodem do hard dnb a crossbreedu, ale v zálibě mám i deepové věci. Prostě a jednoduše - DRUM AND BASS a čím tvrdší tím lepší! Kromě DJingu se věnuju taktéž promoteringu, spoluorganizuju event Centrála Free Fest (dnb stage) a event Bassturbace .

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Hledal jsem anglický výraz pro slovo temný / temnota a našel jsem slovo GLOOM s ješte lepším a širším významem. Mnohým připomíná postavu z Pána Prstenů, ale není tomu tak, i když se sám v Gloomovi občas vidím. :D

02) Cross, Storm, nebo?
Oboje mám rád. No, ale Centrála je moje srdcovka :D

03) Klub, nebo open-air?
Samozřejmě záleží od atmosféry párty, ale open airy mám asi raději. :D

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Toto je velmi zajímavé téma, záleží od hodiny kdy hraju, ale nejde mi o to zahrát 1000 tracků, zajímají mě konkrétní pasáže v tracích, které chcem lidem naservírovat a které naopak vynechám a místo nich tam šoupnem něco dalšího. Snažím se lidi držet v otáčkách a jednou za čas jim dát  vydechnout za doprovodu nějakého magického intra. :D

05) Tvých aktuální top 5?
01. Dosa & Locuzzed – 24/7 ft. Daxta MC
02. Cooh & Counterstrike & Donny – The Spell
03. Malux – Fulcrum
04. Audio – The Journey pt.2
05. Inward & Hanzo & Randie – Skorpio

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Nebránim se tomu, pokud se parťák dokáže přizpůsobit mě a já jemu.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
MC mám rád, může být ale nesmí dávat ,,shit", jinak ho lehce vypnu na mixu. :D

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Český producent Qo! Zahraniční 100% Audio!

09) Na čem v současnosti pracuješ?
V první řadě je to blížící se Centrála Free Fest na ostrově Štvanice v centru Prahy 06/10/17 což je bývalý prostor Face2Face.
Chystáme opět skvělou show pro lidi bez nároku na vstupné. Dvě stage. Jedna Drum and Bassová a druhá psytrancová. Na obou se můžou lidi těšit na lightshow, kvalitnímu zvuku od F1 a mega nabitému line upu. Osobně makám na Drum and Bassové stagi. Čeká nás ještě spousta práce, ale je to nezaměnitelný pocit vidět plný klub lidí spojujících jedna věc a tou je kvalitní muzika! Organizuju takty klubovku na Centrále s názvem Bassturbace, další free event kde se vždy snažím pozvat zajímavé jmén ze zahraničí + domáci support. Dále pracuji na svoji selekci. Posloucháním hudby trávím všechen volný čas, aby selekce byla osobitá a dynamická. S každým trackem, který hraju, jsem ztotožněný a je to perla v mém světě DnB.

Gloom

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Audio - Vega

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na Basschaosovu.

12) Pivo, nebo panáky?
Odkdy jsem v Praze piju víc pivo než pálenku, takže spíš pivo. Ale pokud naleješ pálenku, neodmítnu!

13) Prsa, nebo zadek?
Oboje musí být!

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Hospitality Trenčin rok 2012, ješte jsem ani nevěděl, jak se mám na tuhle hudbu hýbat.

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Přítelkyně, bike, jídlo, kámoši a hudba.

Díky moc že jsi si na nás udělal čas, přejeme ať se ti vyvede Centrála Free Fest! My doufáme že se vám Pondělní Rychlovka líbila a vy podpořte Glooma ZDE na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama