PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Halbax

Publikováno 18.09.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a tím pádem i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s dalším členem Let It Roll crew a tím je Halbax!

HALBAX
David aka Halbax se hudbě věnuje již odmalička. Už jako malý odmítal chrastítka a raději sáhl po kvalitní vinylové desce. Většina z vás ho určitě zná jako jednoho z moderátorů pořadu Breakpoint na Seejay rádiu a také jako reprezentanta Let It Roll booking! Jeho mixy obsahují všechny styly zlomených beatů, které vám naservíruje v neuvěřitelné podobě tak, že vaše jediné přání bude: slyšet ho hrát znovu.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Hele přišel sem k ní už na základce, vymyslel mě jí muj kamarád a až po sléze jsem zjistil, že se jedná o jméno malíře. Jelikož se mě ale líbila přezdívka a pro hodně lidí už jsem byl Halby nebo Bax tak jsem to už dál neřešil.

02) Cross, Storm, nebo?
Každej z klubů má něco do sebe z prahy mám nejblíž u srdce Roxy s Storm, v crossu poslední dobou moc nehraju nicméně bych určitě chtěl highligtnout ostravskej Fabric nebo Fledu v Brně. Ostatně každej prostor je dobrej když máš dobrej crowd!

03) Klub, nebo open-air?
Obecně mám radši klubovku, tam se může pokazit mín věcí než na open-airech. Ale každoroční b2b s Matoušem na Let it Rollu je vždycky srdcovka <3.

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Dřív jsem spěl spíš ktěm tisíci trackům ale časem jsem dospěl k názoru, že je někdy docela hezký si vychutnat plochu nebo nějakej fakt dobrej track. Dneska při střelně tisíci trackách za vteřinu už snad ani nemůže vzniknout “hymna” jelikož tam není skoro slyšet :)

05) Tvých aktuální top 5?
Technimatics - Parallel (ft. Zara Kershaw) (LSB Remix)
Dub Elements - Invasion
Forbidden Society - Demon Shogun
Dimension - Generator
L33 - Mafia

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Rád hraju sám, ale b2b s někým s kým si sednu neodmítnu. Jen to musí být fakt člověk co vím jak a co hraje. Sem v tom princezna.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Nejsem pro MCho, maximalně jako “Introducing speakera” jinak to nemá smysl

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Můj oblíbenec z český scény? Težký! Co sem měl tu čest spolupracovat s lidma když jsme v liru vytvářeli kompilaci tak každej z nich má něco do sebe ale pokud bych měl vybrat jednoho tak asi nejvíc Madface. Ze zahranicí to je snad ještě horší protože když ten člověk hůř hraje tak je zase super jako člověk :D .. ale jako poměr mezi vším mě asi nejvíc baví High Contrast (ano stále a pořád - teště se na jeho new album!)

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Obecně se snažím vzít projekt Halbaxe a trošku povznést a zaktualizovat takže zase začínám vymýšlet nějakej profi videoset. Podmínka je že to musí být zase nečím inovativní a ja pořád nevymyslel nic kloudnýho :D .. Klidně se někdo ozvěte kdyby měl někdo ideu.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Deadlimit před 10pm? :D

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na takovou kde bude hrát DJ Guv celou noc jeho tvorbu

12) Pivo, nebo panáky?
Panaky only! Pivo nepiju ;)

13) Prsa, nebo zadek?
Tak nějak oboje?! Mám rád hezký prsa ale zase ne nějaký šílený mlýkárny! A zadek at je za co vzít, ne žádnej malej hrášek.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Můj první pořádný mejdan byl s mým velkým hrdinou tohodle stylu a to High Contrast v Roxy .. pomalu si nepamatuji rok ale bylo to něco jako 2008-9? A byl to absolutně odvazující zážitek.. Vím že už sem chvilku hrál, takže asi spíš 08 páč to bude zachvilku 10 let co hraju, ale tohle byl zažitek kterej se nedá zapomenout. Kdo by rekl ze za těch x let se s Lincolnem budeme znát co?

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Pornem a přítelkyní!

Díky moc že jsi si na nás udělal čas, přejeme ať se Ti vydaří vymyslet a nahrát set co chystáš a brzy se vidíme na nějakém mejdanu! No a my doufáme že se vám Pondělní Rychlovka líbila a vy podpořte Davida ZDE na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama