PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Hanzallem

Publikováno 04.09.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a tím pádem i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to opět rozdali s Budějovickým djem a tím je Hanzall!

HANZALL
Pod vlivem britských rádiových pořadů BBC Radio 1 “One In The Jungle” a Grooverider & Fabio Drum and Bass Show, se Hanzall kolem roku 2000 poprvé ponořil do mixu. Následovaly rezidentní noci v klubu K2 v Českých Budějovicích se zahraničnímy hosty jako: Proket (RU), Limewax (NL), The Panacea a časem k tomu přidává všem moc dobře známou Therapy Sessions. Hanzall se snaží neustále vyvíjet, držet krok s novými směry, kombinovat je s tradičním soundem a při vyhrocené atmosféře se nebojí použít ty nejtvrdší tracky co má ve své pestré nabídce.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce?
Rozhodl jsem se pro svou osobní přezdívku Hanzall, kterou mi přišili kamarádi (dvě L na konci zůstala z DJ jména Jeckill, které jsem používal úplně na začátku). Chtěl jsem být za mixem sám sebou, i když většina lidí považuje moje DJ jméno za příjmení a ve výsledku je to trochu matoucí. Navíc mě bavila myšlenka jména, které zní úplně obyčejně, nevzbuzuje žádné očekávání a tím pádem se nemusí nijak omezovat a držet nějaké image a je třeba ho vybudovat od nuly.

02) Cross, Storm, nebo?
V obou klubech hraju moc rád, Cross je naprosto unikátní místo a Storm zase o něco prostornější. Myslím, že zahrát si na jednom z těchhle míst je důležitý zářez a pocta pro každého DJe.

03) Klub, nebo open-air?
Klidně obývák - kdekoli se lidi baví a kde je dobré technické zázemí.

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Podle situace, některé tracky je prostě lepší nechat pěkně vyznít, ale někdy to do sebe pěkně zapadá a není na co čekat.

05) Tvých aktuální top 5?
1) Hamilton – Making Noise
2) Noisia – Get Deaded (Bassnectar remix)
3) Detest – Brave The Storm (Limewax & Thrasher Remix)
5) State of Mind, Mindscape & Jade – Grape Juice
4) Inward, Hanzo, Randie & Merikan - Delta Invariant

06) b2b, nebo samostatná jízda?
B2b s dobrým parťákem je super, ale většinou mám mix pod kontrolou sám a to mi vyhovuje.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Pokud se bavíme o dobrém MC (neopakuje tři hlášky dokola, ví, kdy má přestat, má svoje texty, které mají hlavu a patu a dokáže reagovat na lidi a DJe), je to každopádně velké plus!

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Z českých samozřejmě A-Cray, Rido, Forbidden Society, Qo, Subtension – to už jsme vlastně za hranicemi a teď by mohl následovat hodně dlouhý výčet jmen, takže třeba Malux, Neonlight, The Upbeats, State of Mind, Disprove, Current Value, Gydra, Counterstrike, The Panacea, Switch Technique, Hallucinator, Gancher&Ruin a mnoho dalších…

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Momentálně se nejvíc věnuji chystané akci Therapy Sessions CZ, která proběhne 13. 10. v Českých Budějovicích. Krom toho každý měsíc pořádám rezidentní párty Toxymoron a Blackout D&B Resident Night v českobudějovických klubech K2 a Velbloud. Od toho se odvíjí moje DJ aktivity, na každou akci samozřejmě připravuji nový set.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Zkuste I:Gor - Icebreaker (Innominate Remix)!

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na Therapy Sessions CZ, aby se mu rozsvítilo v hlavě!

12) Pivo, nebo panáky?
Panáky, spousta panáků bucanera! Pivu se za mixem raději vyhýbám.

13) Prsa, nebo zadek?
Ideální poměr obojího.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Z pohledu návštěvníka – akce v Klubíčku v Aši (RIP), Let It Roll v Abatonu, Therapy Sessions ve Vídni a tak dále… Z pohledu DJe - moje začátky v rodném městě Aš, první hraní v internet café X-Files v Č. Budějovicích a v dnes již neexistujícím klubu Egypt, první akce v K2, hraní na Let It Rollu, první hraní za hranicemi. Spousta skvělých vzpomínek

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Snažím se vyvažovat víkendy heslem sportem ku zdraví, takže kolo, plavání, posilovna, jóga… A občas si stihnu pustit film nebo zajít do kina, ale tím můj volný čas končí. Vlastně se nejvíc bavím ve volném čase na párty, kde hraju!

Díky moc že jsi si na nás udělal čas a přejeme ať ti to vše hezky šlape dál. Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka líbila a vy podpořte Honzu ZDE na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama