PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Infectious

Publikováno 27.08.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s djem, členem slovenské Drumatch crew a promotérem Therapy Sessions Slovakia, kterým je Infectious!

INFECTIOUS
vlastním jménem Matúš Zvolenský je slovenský dj a promotér, který našel svůj druhý domov v Drumatch crew. I přesto, že je mu teprve 22let, tento rodák ze Zlatých Moraviec má za sebou už nespočet výživných hraní, během kterých ho zlákala temnější strana drum and bassu a od té doby jí už neopustil. Po víkendech brázdí kluby jak doma na Slovensku, tak i u nás v Čechách. Jeho styl je charakteristický double dropy a také tím že se snaží aby měl každý jeho set příběh. Publikum je u něho prvořadé a řídí se heslem ,,Go dark or go home,,!

01) Jak si přišel ke své DJské přezdívce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Můj první temný drum and bassový track, který jsem slyšel byl Katharsys – Infectious. Velmi mě zaujalo jak dokáže někdo vytvořit takové zvuky a dát je dohromady tak aby z toho vzniklo něco tak dokonalé. Ten track mě vtáhl do této hudby a ovlivnil natolik, že sem si ho vybral jako nickname.

02) Cross, Storm, nebo?
Proč ne obojí!

03) Klub, nebo open-air?
Letní open-air pod holým nebem a hvězdami mají něco do sebe, ale preferuji klubovky. Ta atmosféra plného klubu je nenahraditelná.

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Podle nálady a publika a nebo podle toho kdy a s kým hraju. Je hodně stylů mixování, rád dávám mému setu příběh. Pomalu přitvrzuju, zkouším na co se lidi nejvíc baví a podle toho bouchám dál. Sety si nikdy nepřipravuju, vždy hraju „live“ , co mě zrovna napadne, to tam napleskám:D

05) Tvých aktuální top 5?
Donny – Forgotten Coma ( Counterstrike Duo Remix)
Hallucinator – Dead by Dawn
Dekel a Dykman – Area 21
Funďo - Space Loner
Current Value – Overclock (Nanotek Remix)

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Já osobně mám b2b sety velmi rád. Vždy si rád zahraju s někým novým, každý máme jiný styl hraní a výběr tracků a to dělá ten set výjimečným. Už mám odehrané B2B s více jak 20ti djy a vždy to byla pecka a velmi sem se zabavil. Pro lidi jsou tyto kombinace také zajímavé. Samozřejmě, si rád zahraju i sám.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Dobrého MC si vždy rád poslechnu , ale ne v mém setu. Do tvrdšího drum and bassu se to moc nehodí.



08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
U nás na Slovensku určitě Funďo, Dekel and Dykman a Kutlo, v Čechách Shmidoo a oblíbený zahraniční DJ a producent jednoznačně Switch Technique.

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Pro naší crew Drumatch dělám Booking Managera pro zahraničí, někdy to dá zabrat při různých podmínkách agentůr, ale jsou to takové „sladké“ starosti, protože přeci jen to byl můj sen, pohybovat se v takovém prostředí. Nově jsem společně se svojí crew promotér Therapy Sessions Slovakia z čehož sem nesmírně nadšený. Tento brand byl pro mě vždy ten nejoblíbenejší a je pro mě velká čest, že se na tom můžu podílet.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
The Satan – Meat. Pro mě úplně dokonalý strop masteringu zvuku.

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Největšího nepřítele nemám, ale i kdyby tak nevím jestli by jsem mu dokázal poradit na jakou party má jít. Každý posloucháme něco jiného a máme rádi to svoje. Je nás 7 miliard takže když má někdo jiný názor na hudbu, je třeba ho respektovat.

12) Pivo, nebo panáky?
Dobré chlazené není nikdy zlé, ale na party si rád dám Cuba Libre. Někdy i bez coly i bez skleničky :D

13) Prsa, nebo zadek?
Duše. A potom určitě prdel.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Let It Roll když mi bylo 14 let, už to je 9 roků, ale tento open air si budu pamatovat na vždy. Přeci jen poprvé je jen jednou.

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Každý kdo mě zná, ví že jsem těžký PC gamer, miluju jídlo a rád se podívám na dobrý horor v kině. Věnuji se přítelkyni ,trávím čas s chalanmi ve studiu, skočíme na pivko , zahrajeme si nějakou stolní hru. Sem tam si vypijem.

Díky moc za odpovědi, ať se ti daří a snad se brzy uvidíme na nějaké party. Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka s Infectious líbila a budeme rádi když ho podpoříte ZDE, na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama