PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Lee Meow

Publikováno 26.02.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se zástupkyní něžného pohlaví, djkou a promoterkou, Lee Meow!

LEE MEOW:
Promotérka a DJka z Vysočiny, rezidentka Storm Club Prague. Hraje již více než 10 let, původně začínala na technu a v roce 2013 přešla k drum & bassu, tou dobou preferovala neurofunk, ale poslední dobou tíhne především k deepu a techstepu. Několik let pořádala drum & bassové mejdany ve Žďáru nad Sázavou, odkud se však v roce 2016 odstěhovala. V posledních 2 letech se pokaždé objevila v top 10 kategorie "Česká DJka roku" v rámci Czech Drum & Bass Awards. Je členkou b2b projektu Far Horizon (společně s Fallen Gemini) a s dalšími residenty klubu Storm spolupořádá klubovku Take Control.

01) Jak si přišla ke své přezdívce?
Zkráceně řeknu, že se mi kdysi zalíbil track Deadmau5 – Meow natolik, že jsem mu ukradla název tracku do své přezdívky. Jinak vztah ke kočkám to určitě nenaznačuje, jelikož kočkám věřím stejně, jako ony mně.

02) Cross, Storm, nebo?
Jakejkoliv, kde je fajn zvuk, technika v cajku a super lidi.

03) Klub, nebo open-air?
Oboje, ráda si párkrát za rok vyrazím na vzduch a pak zalezu do klubu.

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Tisíc ne, ale rychlejší mixy upřednostňuju při b2b. Při sólo vystoupení záleží, po kterém subžánru zrovna sáhnu. Deepy radši protahuju a při techstepu si ráda s mixem zablbnu.

05) Tvých aktuální top 5?
Halogenix & Alix Perez – Broken
Monty – Set The Swing
Enei – Wolfpack
Benny L – Low Blow
ZeroZero - Monday

06) Pracuješ raději sama, nebo dáváš přednost teamové práci?
Záleží na tom, jestli je člověk schopnej. Dobře se mi pracuje s Vaškem (Fallen Gemini), dokážeme fungovat nejen jako partneři v životě, ale i při práci, a toho si neskutečně cením. Co mi ale vadí, když s někým teda dáš dohromady tým a pak se někdo jen snaží vézt, což na mě naštěstí funguje možná do doby, než to prokouknu a zjistím, že aktivita pro to, cokoliv tvořit a dělat, je nulová.

07) MC, nebo zahodit mikrofon?
Osobně MCs moc nezvládám, ruší mě.



08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Český DJ – Fallen Gemini, Bifidus Aktif, Akira, Ne (Satisma), Furious Freaks
Česká DJka – Annita, Mellifera, NelliQ, Theya
Zahraniční DJs/producenti – Noisia (stále a pořád), Skeptical, DLR.

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Asi nejvíc momentálně na svatbě, která se s blížícím se termínem stává fulltime jobem. Pak na Take.Control, kterou jsme teď dostali na starosti a je mi velkou ctí, a také chci namíchat nějaký nový set, protože stále vychází hrozně moc skvělý hudby a je potřeba ji ventilovat. 

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Siren – Snorkel 

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na párty, kde potká milionkrát sám sebe.  Ale nevím o tom, že bych měla vyloženě nepřátele, nebo se spíš o ně nezajímám.

12) Pivo, nebo panáky?
Pivo, panáky, víno a nejlépe dohromady, ať trpím.

13) Svaly nebo rozum?
Lásku a respekt 

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Apokalypsa – 28.2.2003 se Space DJs

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Vaškem, PlayStationem, hudbou, vařením,…

Díky moc za odpovědi, ať se ti daří a brzy se vidíme na mejdanu :) Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka líbila a vy podpořte Lee Meow ZDE na jejím facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama